Jarkko Nieminen upeaan voittoon Australiassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Nieminen selvitti viisieräisen ottelun Saksan Tommy Haasia vastaan.

Upeita uutisia Australiasta, Jarkko Nieminen on selviytynyt Australian Avoimissa toiselle kierrokselle! Jarkko Nieminen voitti tänään aamupäivällä Saksan Tommy Haasin viisieräisessä ottelussa. Nieminen oli viimeisessä erässä murrolla perässä, mutta onnistui kuitenkin nousemaan vaikeasta tilanteesta voittoon asti ja näin ollen Haasin suurin ongelma eli hermostuminen oli jälleen osallisena Haasin tappiossa. Maila sai jälleen lentää ja tämähän suomalaiselle sopi varmasti enemmän kuin hyvin!

Jarkko Nieminen kohtaa toisella kierroksella Kroatian Ivan Dodigin. Kyseinen kamppailu pelataan torstaina. Tarkkaa aikaa on vielä kirjoitushetkellä mahdotonta sanoa. Ivan Dodig voitti ensimmäisen kierroksen ottelussaan kiinalaisen Wun 3-1 lukemin. Ottelu lupaa erittäin hyvää Niemiselle, sillä Dodigilla oli ajoittain suuria ongelmia kiinalaista vastaan ja kuitenkin Nieminen tulee antamaan täysin eritason vastuksen.

Tänäänkään ei lopulta nähty mitään sen suurempia yllätyksiä. Iso-Britannian Andy Murray sekä Sveitsin Roger Federer selvittivät helposti tiensä toiselle kierrokselle. Varsinkin Federer oli täysin ylivoimainen ottelussa Ranskan Benoit Pairea vastaan. Varmasti ranskalaisen Gael Monfilsin sekä Ukrainan Aleksandr Dolgopolovin välinen kohtaaminen oli myös yksi odotetuimmista otteluista ja lopulta Monfils voitti sen 3-1 erin. Dolgopolov tippui näin sijoitettuna pelaajana heti ensimmäisellä kierroksella.

Veikkaussivut | Tuomas