Afrikan maiden sekoilut jatkuvat - Treenit peruttiin rahariidan takia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Nigerian valmistautuminen MM-kisojen jatkopeleihin ei ole sujunut suunnitelmien mukaisesti.

Nigeria on Algerian ohella ainut Afrikan maa, joka ylsi MM-kisojen jatkopeleihin. Ensimmäisellä kierroksella Nigeria saa vastaansa Ranskan ja maa saakin venyä pieneen ihmeeseen, mikäli mielii otteluparista jatkoon.

Perjantaina Nigerian osakkeet huononivat kuitenkin entisestään, sillä joukkueen kerrottiin jättäneen harjoituksensa päivältä kokonaan väliin. Syynä tempaukseen on riita pelaajille luvatuista bonusrahoista.

Nyt olisi tarjolla ilmaista pelirahaa! Tee tili Veikkaushuoneelle ja nappaa tarjouksena 10€ pelirahaa tästä linkistä! Jopa ilman talletusta! ]

Goal.com -sivuston mukaan FIFA jakaa bonusrahat kansallisille jalkapalloliitoille, jotka taas jakavat summat eteenpäin kyseisen maan pelaajille. FIFA ei ole vielä laittanut bonuksia jakoon, mutta Nigerian pelaajat vaativat rahoja silti jo tässä vaiheessa.

Syy nigerialaispelaajien toimintaan löytyy vuoden 2010 MM-kisoista. Tuolloin Nigerian jalkapalloliitto viivytteli bonusten maksamisessa ja nyt pelaajat haluavat välttää saman tapahtumasarjan toteutumisen.

Nigerian ja Ranskan välinen ratkaisuottelu pelataan maanantaina. Nigerian oli tarkoitus lentää pelipaikalle jo perjantaina, mutta rahasotku saattaa viivästyttää joukkueen lähtöä.

Afrikan maat ovat nousseet MM-kisojen aikana esiin erilaisten riitojensa myötä. Esimerkiksi Ghana lähetti kaksi tähtipelaajaansa kotimatkalle juuri ennen alkusarjan päätösottelua. Myös Kamerunin MM-leirissä on nähty suhteellisen mittavia erimielisyyksiä.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut