VIDEO: Niko Hovinen siirtyy KHL-kaukaloihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Lahtelaisseuran maalivahti siirtyy muihin maisemiin.

Viime kaudella Lahden Pelicansissa pelannut Niko Hovinen siirtyy KHL-joukkue Medveščak Zagrebiin. Päättyneellä kaudella hän pelasi Pelicansin maalilla 22 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 88,1 ja pudotuspeleissä isokokoinen torjuja torjui neljä ottelua.

– Niko on iso suomalaisveskari, jolla on huikea potentiaali. Hänellä on myös KHL-kokemusta, Medvescak Zagrebin urheilujohtaja Aaron Fox totesi seuran tiedotteessa.

Hovinen on pelannut KHL:ssä aiemmin Metallurg Novokuznetskin ja Admiral Vladivostokin riveissä. Lisäksi myös Suomen maajoukkueessa pelanneella Hovisella on kokemusta Itävallan pääsarjasta sekä Ruotsin SHL:stä ja Allsvenskanista.

Kun Hovinen palasi ulkomaankiertueeltaan takaisin Pelicansiin, hän ei pystynyt lunastamaan niitä odotuksia, joita häneen kohdistetettiin ja lahtelaisseuran maalivahtiosastolla torjuntavastuu oli paljolti Janne Juvosella.

Medvescak Zagrebilla on puolestaan ollut viime kausina suuria talousongelmia. Heidän pelaaminen KHL:ssä on ollut jo pitkään epävarmaa, mutta Hovisen sopimus kertonee siitä, että myös talousasiat ovat parempaan päin.

 

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Carolina Hurricanes sopimukseen Sebastian Ahon kanssa
VIDEO: SM-liigan uusi otteluohjelma valmis

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa