Niko Markkula palaa JJK:hon! | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Kettupaidat saa paluumuuttajan vahvistamaan alakertaansa.

Niko Markkula palaa Ruotsista vahvistamaan taloudellisten ongelmien kanssa painivaa JJK:ta. Markkula siirtyi viime kauden jälkeen Ruotsiin Eskilstuna Cityyn. Markkula purki kuitenkin sopimuksen Eskilstunan kanssa yhteisymmärryksessä heinäkuun aikana. Edustuskelpoinen hän on JJK:ssa jo 10.8. ottelussa FF Jaroa vastaan.

Laitapuolustajana enimmäkseen pelannut Markkula sai Ruotsissa totutella pelaamaan myös muilla paikoilla, mutta tulee erittäin todennäköisesti luutimaan Jyväskylässä tutulla paikallaan.

Markkula palaa uudella valmentajalla varustettuun JJK:hon, kun Juha Pasoja aloitti tehtävässä Kari Martosen saatua potkut. Pasoja ja apuvalmentajana toimiva Ville Priha ovat kuitenkin Markkulalle jo entuudestaan tuttuja miehiä aiemmilta vuosilta, joten suurta kulttuurishokkia tuskin on luvassa.

Markkulan paluusta ei koidu JJK:lle senttiäkään kuluja, sillä kaiken maksavat suoraan omasta pussistaan JJK:n pelaajakoordinaattori Joni Collan ja JJK:n pääomistaja Olli Virta. Lisäksi Markkula tuli itse huomattavan paljon vastaan sopimusehdoissaan.

Huom! Jos et ole vielä osallistunut JJK:n Emme anna sen päättyä -kampanjaan, niin tee se nyt täällä!

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen