VIDEO: Nikolai Kulemin liittymässä Venäjän MM-joukkueeseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/09/2016
Jaa tämä...

Venäjä on vahvistumassa jälleen yhdellä hyökkääjällä.

Jääkiekon MM-kisoissa pelaava Venäjä on vahvistumassa uudella hyökkääjällä, kun Nikolai Kulemin on todennäköisesti liittymässä punaisten vahvuuteen. Venäläinen vapautui MM-kisoihin, kun New York Islandersin kausi päättyi viime yönä.

Jotta Kulemin on Venäjän käytettävissä, hyökkääjän pitää vielä läpäistä NHL-seuransa lääkärintarkastus ennen joukkueeseen liittymistä. Sen jälkeen Kulemin lienee valmis liittymään Venäjän ryhmään.

Kulemin pelasi New York Islandersin vahvuudessa lähestulkoon kaikki runkosarjan ottelut viimeistellen yhdeksän maalia ja antaen 13 maaliinjohtanutta syöttöä. Playoffeissa venäläinen sai aikaiseksi tehot 1+3.

Ensimmäisen kerran Kulemin pääsi mukaan miesten MM-kisoihin keväällä 2006. Hän on ollut sen jälkeen innokas osallistumaan maajoukkueensa otteluihin, mikäli se on vain ollut mahdollista.

Venäjällä on saalistettuna kahdesta ensimmäisestä ottelusta voitto ja tappio. Punaiset pelaavat maanantaina Latviaa vastaan.

Katso videolta Kulemin parhaimpia paloja:

 

MM-kisoissa pelataan maanantaina yhteensä neljä ottelua. Suomi jatkaa MM-urakkaansa kohtaamalla erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa USA:n. Ottelusta pääset lukemaan lisää täältä.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lue myös:
VIDEO: Artturi Lehkoselle sopimus Montreal Canadiensiin
VIDEO: Suomi avasi MM-kisat voitolla Valko-Venäjästä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa