VIDEO: FC Interille kaksi nimekästä vahvistusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Turkulaisjoukkue vahvistuu kahdella laadukkaalla hankinnalla.

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Turun Inter on tehnyt vuoden sopimukset kyproslaisen Marios Nikolaoun malilalaisen Adama Tambouran kanssa. Kyproslainen on puolustava keskikenttäpelaaja, kun taas Tambouran pelipaikka on vasen laitapakki.

Niin Nikolaou kuin Tamboura ovat erittäin kokeneita pelaajia, jotka ovat pelanneet maidensa maajoukkueissa pitkään. Esimerkiksi Tamboura on pelannut useamman kerran Afrikan mestaruusturnauksessa, kun taas Nikolaou on mukana tälläkin viikolla Kyproksen maaottelussa.

– Viimeksi pelasin Kreikassa Levakiodosissa. Sitä ennen olin Kyproksen liigassa viisi vuotta ja vielä sitä aikaisemmin Kreikassa Panioniosissa, Nikolaou kertoi historiastaan.

– Sen jälkeen, kun jätin Levakiodosin joitakin kuukausia sitten, olen harjoitellut itsekseni. En olekaan vielä ihan 100% valmiina, mutta kunnossa kuitenkin, kun palaan ensi viikolla maajoukkuematkaltani.

– Uskon ehdottomasti, että voin sopeutua nopeasti suomalaiseen jalkapalloon. Olen työskennellyt kovasti senkin eteen, että pysyn edelleen tälläkin iällä Kyproksen maajoukkuepelaajana, hän päätti.

Tamboura pelasi viimeksi Ranskassa Metzin vahvuudessa ja aikaisemmin hänet on nähty myös esimerkiksi Ruotsissa Helsingborgissa sekä Tanskassa Randerin vahvuudessa. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Tambouralla on tanskalainen vaimo ja hän itsekin lienee saamassa Tanskan kansalaisuuden.

– Olen nopea ja vahva pelaaja. Olen lisäksi kokenut pelaaja, koska olen pelannut Malin maajoukkueessa jo ensimmäisen kerran 2003, Tamboura totesi.

– Afrikan mestaruuskisoissa olin ensimmäisen kerran mukana 2008. Sen jälkeen olen ollut siellä mukana myös 2010, 2012 ja 2015. Olen pelannut myös olympialaisissa 2004, joten olen tottunut pelaamaan huippupelaajia vastaan maajoukkuetasollakin, hän korosti.

Tamboura kärsii toistaiseksi lievästä nilkkavammasta, mutta hän on jo ehtinyt harjoitella uuden seuransa kanssa.

 

Veikkausliigan alkuun on enään muutamia viikkoja. Hallitsevana mestarina kauteen lähtee SJK, joka on tehnyt myös tätä kautta ajatellen vahvoja hankintoja.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Turun Sanomat

Lue myös:
Liigacupin mestaruus Lahteen
VIDEO: Norjalaisella mummulla pysyy pallo hallussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa