Nilan Bisons - Neptunas Klaipeda 16.10.2013 | Eurocup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Venyykö Nilan Bisons avauskamppailussa voittoon liettualaisvastustajastaan?

Nilan Bisons – Neptunas Klaipeda, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,67 | 2,25 

 

 

Koripallon EuroCup käynnistyy tänään loimaalaisen Nilan Bisonsin osalta ottelulla liettualaista Neptunas Klaipedaa vastaan. Ottelu tullaan pelaamaan Helsingin jäähallissa, joten paikalla tulee olemaan paljon kotijoukkueen kannattajia. Nilan Bisons on odottanut tätä ottelua ja koko turnauksen käynnistymistä kuin kuuta nousevaa. Suomessakin on ollut tai edelleen on koripallobuumia ja nyt se saakin jatkoa. Neptunas Klaipedahan on ehdottomasti yksi Baltian laadukkaimmista joukkueista, mutta toisaalta on useita asioita myös siihen suuntaan, että miksi Neptunas Klaipedaa ei voida lukea sentään Euroopan mittakaavassa huippujoukkueeksi.

Nilan Bisons on valmistautunut tähän otteluun erinomaisesti, sillä Lappeenrantaa vastaan käydyn ottelun jälkeen loimaalaisryhmä on ehtinyt katsomaan monta ottelua Neptunas Klaipedan osalta. Neptunas Klaipedalla on ehdottomasti erittäin vahvoja takamiehiä, mutta toisaalta Neptunas Klaipedan puolustus ei vakuuta yhtään. Neptunas Klaipedan hyökkäyspeli on äärimmäisen yksinkertaista, mutta puolustuspäässä vierasjoukkue ei ole lainkaan agressiivinen. Mielenkiintoista onkin nähdä, että kuinka ei -agressiivisuus tulee tänään puremaan hurjasti heittovoimaa omaavaan Nilan Bisonsiin.

Nilan Bisonsille on tärkeää tänään pitää tempoa mahdollisimman korkealla ja näin ollen ottelussa intesiteetti pysyisi samalla kunnossa. Nilan Bisonsille selkeää etua on siitä, että Naptunas Kleipedalla on paljon pelaajia, joiden liikkuminen ei ole missään tapauksessa samaa tasoa kotijoukkueen pelaajiston kanssa. Nilan Bisons tulee saamaan varmasti kotijoukkueena hienon tuen faneiltaan. Kaiken kaikkiaan kotonaan Nilan Bisonsin tulee tämä ottelu selvittää.

Veikkaussivut | Tuomas