Nilan Bisons - Panionios 18.12.2013 | Eurocup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Päättääkö Nilan Bisons Eurocup -urakkansa komeaan voittoon?

Nilan Bisons – Panionios, merkki 1, kerroin 1,88 Betsafe

Betsafen kertoimet otteluun 1,88 | 1,88 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Eurocup tulee Nilan Bisonsin osalta päätökseensä kreikkalaista Panioniosia vastaan. Ottelu tullaan Nelonen Prolla lähettämään suorana lähetyksenä. Tässä ottelussa kummallakaan joukkueella ei ole voiton suhteen sen suurempaa panosta, mutta varsinkin Nilan Bisons tulee olemaan varmasti erittäin nälkäinen ryhmä. Nilan Bisons ei voi enään jatkopaikkaa saavuttaa, sillä viime kierroksella napattu upea vierasvoitto Pietaristakaan ei lopulta riittänyt. Nilan Bisons voi olla kuitenkin erittäin ylpeitä suorituksestaan ja nimenomaan samaa koskee jokaista suomalaista koripallon ystävää. Nilan Bisons on vienyt suomalaista koripalloa jälleen eteenpäin ja toivottavasti Vantaalla tänään paikalla tuleekin olemaan täysi tupa kotijoukkuetta kannustamassa.

Panionios matkustaa Vantaalle hienossa voittoputkessa, mutta tässä ottelussa tosissaan vierasjoukkueella ei ole minkäänlaista panosta. Panionios tulee joka tapauksessa etenemään lohkosta jatkoon. Panionios on ilman muuta ansainnut paikkansa Eurocupin pudotuspeleissä, vaikka tässä ottelussa tappio tulisikin. Kreikkalaisjoukkueet tunnetaan normaalisti erittäin vahvoina kotijoukkueina, mutta vieraissa on suhteellisen hankalaa. Kolme edellistä vierasottelua Panionios on kylläkin pystynyt voittamaan, mutta sitä ennen vieraissa Panioniosilla olikin huomattavasti vaikeampaa. Panioniosin sekä Nilan Bisonsin ensimmäinen kohtaaminen päättyi selkein numeroin kreikkalaisten voittoon, mutta tänään kentällä tullaan näkemään täysin erilainen loimaalaisryhmä. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Nilan Bisons ei missään tapauksessa ollut omalla tasollaan. Panioniosilta ei oteta tuosta ottelusta mitään pois, mutta loimaalaisryhmä oli itse surkea.

Nilan Bisons pelaa suomikorikselle paikkaa Eurocupiin ensi kaudelle. Motivaatio ei missään tapauksessa tule olemaan kotijoukkueelle minkäänlainen ongelma. Tämä ottelu tulee olemaan hieno näytönmahdollisuus koko Nilan Bisonsin organisaatiolle pelaajia sekä valmentajia myöten. Nilan Bisons on saanut aikaisemmissa otteluissa fantastista tukea kotiyleisöltään, joten toivottavasti tänään tilanne tulee olemaan täysin samanlainen. Nyt jokaisen suomalaisen koripallon ystävän sekä oikeastaan muidenkin on syytä lähteä katsomaan Nilan Bisonsin ottelua, sillä sitä ei tiedä, että koska seuraavan kerran loimaalaiset pääsevät pelaamaan kansainvälisiä otteluita. Panionios on lohkon kovin joukkue ja varsinkin puolustuspäässä kreikkalaisryhmä tekee paljon oikeita asioita, mutta todennäköisesti vierasjoukkueella ei ole motivaatio välttämättä aivan sadan prosentin luokkaa. Joukkueena Panionios menee täysin ansaitusti lohkosta jatkoon, mutta tässä ottelussa lähdetään uskomaan loimaalaisten voittoon.

Veikkaussivut | Tuomas