Nilan Bisons - Pyrintö 22.1.2014 | Korisliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Pyrintö Loimaalla kotijoukkueen jyräämäksi?

Nilan Bisons – Pyrintö, merkki yli 154,5 pistettä, kerroin 1,83 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,22 | 3,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Korisliigan kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Nilan Bisons sekä Tampereelta vieraaksi saapuva Pyrintö. Tässä ottelussa kohtaavat kaksi Korisliigan mestarisuosikkia. Nilan Bisonsin sekä Pyrinnön välisissä kohtaamisissa tunnelatausta löytyy, joten siinä mielessä tiedossa on kaiken kaikkiaan äärimmäisen jännittävä sekä runsaskorinen kohtaaminen. Sarjataulukossa Nilan Bisons on tälläkin hetkellä kärjessä, mutta toisena oleva Pyrintö on ainoastaan kaksi pistettä jäljessä. Pyrintö on pelannut kaiken kaikkiaan kaksi ottelua Nilan Bisonsia enemmän, joten vierasjoukkueen on tästä ottelusta voitto napattava tai muussa tapauksessa runkosarjan voitto tulee menemään loimaalaisille. Pyrintö on tähän mennessä viimeistellyt Korisliigan muista joukkueista eniten pisteitä. Lähes 2200 tehtyä pistettä tässä vaiheessa kautta on kokonaisuutta ajatellen erinomainen suoritus.

Nilan Bisons oli Tampereella viimeksi käytännössä täysin aseeton, mutta muuten loimaalaiset ovat Korisliigassa kulkeneet voitosta voittoon. Edellisellä kierroksella Nilan Bisons murskasi vieraissa Uudenkaupungin Korihait 67-90 numeroin. Nilan Bisons on tottunut Pyrinnön tapaan viimeistelemään käytännössä ottelussa kuin ottelussa erittäin hienoja pistemääriä. Kahteen edelliseen otteluun Nilan Bisons onkin keskimäärin viimeistellyt yhdeksääkymmentä pistettä. Antto Nikkarinen on kotijoukkueen kannalta valitettavasti sivussa vielä muutamia viikkoja, mutta yhteen pelaajaan Nilan Bisonsin tekeminen ei missään tapauksessa tule kaatumaan. Nilan Bisons ei ole kotonaan hävinnyt toistaiseksi vielä ensimmäistäkään ottelua ja vihjettä laadittaessa tärkein seikka onkin se, että kahteen edelliseen kotiotteluun Nilan Bisons on ehtinyt rikkomaan jopa sadan tehdyn pisteen rajan. Honkaa vastaan kahdeksas päivä kuluvaa kuuta Nilan Bisons viimeisteli vaatimattomasti 104 pistettä.

Pyrinnön mahdollisuudet ovat tänään voiton suhteen siinä, että Nilan Bisons ei onnistu niin kovalla prosentilla kaukoheitoissa kuin aikaisemmissa otteluissa sekä samallahan tamperelaisten on pystyttävä puolustamaan Nilan Bisonsin takamiehiä mahdollisimman agressiivisesti. Esimerkiksi Mikko Koiviston kaukoheitot tulevat tänään olemaan suuressa roolissa, sillä Pyrinnön on pystyttävä välttämään häneen kohdistuvat vapaat heittopaikat tai muussa tapauksessa kotijoukkue tulee varmuudella voiton nappaamaan. Pyrinnön kannalta erinomainen asia on se, että Loimaalle on lähdössä valtava määrä vierasjoukkueen kannattajia. Pieti Poikolahan onkin Pyrinnön valmentajana ehtinyt toteamaan, että kaikki paikalla olevat vierasjoukkueen kannattajat ovat enemmän kuin merkittävä lisä tamperelaisten tekemiseen. Pyrinnön tekemisen taso on ollut käytännössä jatkuvasti laadukkaalla tasolla, joten siinä mielessä Pieti Poikola luottaa täysin ansaitusti pelaajistoonsa. Kaiken kaikkiaan Nilan Bisonsin sekä Pyrinnön aikaisemmat kohtaamiset etenkin Loimaalla ovat olleet erittäin runsaskorisia ja samanlaista korijuhlaa on syytä odotella myös tällä kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas