Nilan Bisons - Spartak 6.11.2013 | Eurocup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2013
Jaa tämä...

Tekeekö pietarilainen Spartak turhan reissun Bisonsin vieraaksi?

Nilan Bisons – Spartak, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,10 | 1,75 

 

 

Lohko H:n ottelussa yhteen iskevät loimaalainen Nilan Bisons sekä Pietarista vieraaksi saapuva Spartak. Kyseessä on koripallon Eurocupin ottelutarjontaa. Jokainen tässä lohkossa on pelannut kolme ottelua. Lohkon tilanne on tässä vaiheessa sellainen, että Radnicki johtaa lohkoa ennen toisena olevaa Panionisia. Nilan Bisons sekä Spartak ovat molemmat keränneet yhden voiton sekä kaksi tappiota. Spartak on erittäin laadukas huippujoukkue, mutta toisaalta Spartak ei ole tähän mennessä toistaiseksi jättänyt itsestään hyvää kuvaa millään tavalla. Kahdella edellisellä Eurocupin kaudellaan Spartak on hienosti toki yltänyt välieriin asti, mutta toisaalta viimeksi Spartak hävisi Eurocupin ottelussa Radnickia vastaan lähes parillakymmenellä pisteellä. 

Nilan Bisons on nyt mielenkiintoisen tehtävän edessä, sillä kotijoukkuehan muuttui tämän viikon maanantaina selkeästi, sillä Ryan McDaden lähtö varmasti kirpaisi varsinkin kotijoukkueen kannattajia. Nilan Bisons menetti lyhyesti Ryan McDadessa todellisisen perheenjäsenen, sillä Ryan McDadesta on ollut äärimmäisen paljon apua loimaalaisille jo pitkän aikaa. Joka tapauksessa John Williamson on jo ehtinyt liittymään kotijoukkueen kokoonpanoon, mutta uusin Bisonsin pelaaja ei ole vielä edustuskelpoinen tässä kamppailussa. Tuukka Kotille sekä Ralph Sampsonille tarjotaan nyt suurta roolia levypallopelaamisessa, sillä Nilan Bisonsilla on ollut ongelmia juuri sen osa-alueen kanssa. Tänään levypallopelaaminen on jälleen valtavan suuressa roolissa, mutta sitä ei varmasti tarvitse sen enempää kenellekään korostaa.

Tänään ottelu tullaan pelaamaan Vantaan Energia -Areenalla, joten on mielenkiintoista nähdä, että pystyykö Nilan Bisons jollain tapaa käyttämään sitäkin edukseen. Kahdessa ensimmäisessä kotiottelussahan upeasti Nilan Bisonsilla oli hurja tuki takanaan Helsingin jäähallissa, joten on syytä olettaa, että myös tänään Nilan Bisons tulee saamaan hurjan tuen faneiltaan. Onkin selvää, että loimaalaisryhmällä on tänään huomattavasti realistisemmat mahdollisuudet venyä voittoon kuin esimerkiksi Spartakin vieraana Pietarissa. Lähtökohtaisesti Spartak on joukkueista nimekkäämpi, mutta vierasjoukkue on ollut äärimmäisen epätasainen. Nilan Bisons on tähän kohteeseen hieno valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas