Loimaalaisille voitto Kalevista - VTB-liigan pudotuspelipaikka yhä elossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/07/2016
Jaa tämä...

Taloustilanteen kanssa painivalle loimaalaisseuralle helpottava voitto.

Loimaan Bisons nappasi tänään elintärkeän kotivoiton virolaisesta Kalevista numeroin 98-86. Suomalaisjoukkue oli vielä kolmen neljänneksen jälkeen tappiolla 65–69, mutta neljännen jakson nousu käänsi kamppailun loimaalaisten eduksi.

Bisonsin paras pistemies oli Martin Zeno, joka heitti heitti 25 pistettä. Lisäksi Jacob Burtschi onnistui heittämään pisteitä 17 kappaletta. Kapteenina pelaava Tuukka Kotti teki 15 pistettä ja hankki seitsemän levypalloa.

Voitto pitää Bisonsin toiveet VTB:n pudotuspelipaikasta yhä elossa. Bisonsilla on nyt 20 ottelun jälkeen seitsemän voittoa. Suomalaisjoukkueen pitää kerätä viimeisestä kymmenestä ottelustaan samat seitsemän voittoa, jotta pudotuspeleihin olisi asiaa. Tehtävä tulee olemaan kova, mutta ei suinkaan mahdoton.

Kalevin tappioputki on ehtinyt venyä jo kuuden ottelun mittaiseksi. Ailahtelevaisesti läpi kauden pelannut virolaisjoukkue on onnistunut voittamaan vain neljä peliä. He ovat VTB-liigan sarjataulukossa sijalla 14.

Bisons on viime aikoina ollut julkisuudessa talousvaikeuksiensa takia, jotka johtuvat suurelta osin juuri pelaamisesta VTB-liigassa, joten voitto tallinnalaisseurasta tuli todella hyvään kohtaan.

Bisons jatkaa urakkaansa vieraspelien merkeissä, kun se pelaa Lokomotiv Kubania ja Unics Kazania vastaan sekä matkustaa samalla reissulla Georgiaan pelaamaan Vita Tbilisia vastaan. Kyseessä on sarjan heittopussi.

Huomenna VTB-liigassa pelataan huippuottelu, kun TsSKA Moskova matkustaa Khimkyn vieraaksi. Molemmat joukkueet tuntevat toisensa hyvin, sillä kumpikin seura on kotoisin Moskovan alueelta.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa koripallosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:
VIDEO: Katsoja joutui NBA-tähden jyräämäksi
VIDEO: Näin koripalloparketti vaihtuu jääksi muutamassa tunnissa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa