Kei Nishikori - Feliciano Lopez 3.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Pelaako Feliciano Lopez itsensä Tokiossa puolivälieriin?

Kei Nishikori – Feliciano Lopez, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,38 | 2,87 

 

 

ATP-tennistä Tokiosta, Japanin Kei Nishikori saa vastaansa Espanjan Feliciano Lopezin. Ottelun voittaja tulee etenemään jo kahdeksan parhaan joukkoon. Kei Nishikori pelaa nyt kotiyleisönsä edessä, mutta ensimmäisen kierroksen ottelu ei jättänyt Kei Nishikorista millään tavalla vakuuttavaa kuvaa. Itävallan Jurgen Melzer piti Kei Nishikoria erittäin ahtaalla, kun taas puolestaan Feliciano Lopez omassa ottelussaan selvitti jatkopaikan ottelussa japanilaista Itoa vastaan. Kei Nishikori on äärimmäisen potentiaalinen pelaaja yksittäisessä ottelussa haastamaan TOP-10 pelaajia, mutta turnauspelaajasta Kei Nishikorin kohdalla ei voida tällä hetkellä keskustella. Kei Nishikori on hyvin ailahtelevainen pelaaja, mutta nyt kotiyleisönsä edessä japanilainen on varmasti näyttöhaluinen.

Feliciano Lopez on siinä mielessä mielenkiintoinen pelaaja, että espanjalainen on syksynkin aikana pelannut valtavasti erittäin tasaisia otteluita huippupelaajia vastaan, mutta jostain syystä tiukat ottelut eivät vain tunnu mitenkään kääntyvän Feliciano Lopezin eduksi. US Openissa Feliciano Lopez kävi erittäin tiukan taistelun kolmannella kierroksella Milos Raonicia vastaan, Cincinnatissa puolestaan Juan Martin Del Potro oli suurissa ongelmissa espanjalaista vastaan sekä Gstaadissa Feliciano Lopezilla oli kaikki mahdollisuudet pelata itsensä turnauksen voittajaksi. Feliciano Lopezin syöttö on erittäin hankalasti murrettavissa ja muutenkin Feliciano Lopezin pelityyli on aiheuttanut suuria ongelmia useille huippunimille.

Kei Nishikori sekä Feliciano Lopez ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella kovilla kentillä, ensimmäisen kohtaamisen Kei Nishikori voitti suoraan kahdessa erässä, mutta toisaalta Feliciano Lopez antoi kylmää kyytiä japanilaiselle juuri Cincinnatissa tänä syksynä. Ottelu Cincinnatissa oli erittäin tasainen ja olisi hyvinkin voinut mennä kolmanteen erään. Tällä hetkellä Kei Nishikoria ei osaa arvostaa näin selkeäksi ennakkosuosikiksi. Kaiken järjen mukaan tämä raja tulee menemään rikki.

Veikkaussivut | Tuomas