Nizhny Novgorod - AK Bars Kazan 25.12.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Onko AK Bars Kazan vieraissakin liikaa Nizhny Novgorodille?

Nizhny Novgorod – AK Bars Kazan, merkki 2, kerroin 2,25 Expekt
Nizhny Novgorod – AK Bars Kazan ML, merkki 2, kerroin 1,75 Nordicbet

Expektin kertoimet otteluun 2,60 | 4,15 | 2,25 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät itäisen konferenssin viidentenä oleva Nizhny Novgorod sekä vieraaksi saapuva AK Bars Kazan. Vierasjoukkue löytyy itäisestä konferenssista kärkipaikalta, mutta se tuskin yllättää montaakaan ihmistä. AK Bars Kazan taistelee edelleen itäisen konferenssin mestaruudesta yhdessä Barys Astanan kanssa. Edellisellä kierroksella AK Bars Kazan voitti vieraissa Spartak Moskovan 1-2 maalein. AK Bars Kazan on viime aikoina ollut kieltämättä epätasainen, mutta toisaalta siitäkin huolimatta vierasjoukkue on itäisen konferenssin kärjessä. Materiaaliltaan AK Bars Kazan on ehdottomasti Nizhny Novgorodia laadukkaampi ryhmä, joten siinä mielessä AK Bars Kazan on vieraissakin täysin ansaitusti ennakkosuosikin asemassa.

Nizhny Novgorod on ollut monelle joukkueelle suhteellisen ilkeä isäntä, sillä viisi edellistä kotiottelua ovat Nizhny Novgorodille tuottaneet neljä voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Nizhny Novgorod kuitenkin hävisi Dinamo Moskovalle 1-3 maalein. Nizhny Novgorodin suurin vahvuus kotiotteluissaan on ollut erittäin pitävä puolustus, sillä kolmesta edellisestä kotiottelustaan kahdessa vastustajat ovat yhteensä osuneet kotijoukkueen maalipuiden väliin vain kaksi kertaa. Tässä ottelussa Nizhny Novgorodin puolustus tulee joutumaan tiukkaan paikkaan, sillä AK Bars Kazan on viimeistellyt jo yli sata maalia. Missään tapauksessa AK Bars Kazan ei ole maalitilastojen kärjessä, mutta sillähän tietenkään ei tässä kohdassa ole sen suuremaa merkitystä.

Nizhny Novgorodin sekä AK Bars Kazanin kannalta erinomainen asia on se, että loukkaantumisia käytännössä ei ole. Tämän tiedon mukaan AK Bars Kazan lähtee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Nizhny Novgorodin ainoa loukkaantumisesta kärsivä pelaaja on puolestaan Ilya Yamkin. Näin ollen loukkaantumiset eivät ole kumpaakaan joukkuetta sotkemassa, joten siinä mielessähän tiedossa on todennäköisesti suhteellisen tasokas ottelu. AK Bars Kazan on joukkueena ollut Nizhny Novgorodille melko vaikea vastustaja. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolmesti voitto on mennyt kazanilaisten nimiin. Lähtökohtaisesti Nizhny Novgorod on kotonaan erittäin vaikeasti voitettavissa, mutta AK Bars Kazan on siitä huolimatta syytä poimia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas