Nizhny Novgorod - Barys Astana 9.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Voitosta voittoon kulkeva Barys Astana matkustaa Novgorodiin.

Nizhny Novgorod – Barys Astana, merkki 2, kerroin 2,10 Expekt
Nizhny Novgorod – Barys Astana ML, merkki 2, kerroin 1,67 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 2,90 | 3,85 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Barys Astana matkustaa mielenkiintoisessa kamppailussa testaamaan Nizhny Novgorodin päivän vireen. Itäisessä konferenssissa Nizhny Novgorod on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Barys Astanan sijoitus samaisessa konferenssissa on toinen. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksantoista pistettä Barys Astanan eduksi. Kaiken kaikkiaan Barys Astana on jättänyt itsestään erinomaisen kuvan. Barys Astana taistelee tiukasti itäisen konferenssin mestaruudesta yhdessä AK Bars Kazanin sekä Magnitogorskin kanssa. Vierasjoukkue on pystynyt ennen kaikkea pelaamaan tasaisesti ja sitä kautta mahdollisuudet itäisen konferenssin voittamiseksi ovat täysin realistisesti olemassa. Viisi edellistä ottelua ovat Barys Astanalle tuottaneet neljä voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire on viime aikoinakin ollut enemmän kuin kunnossa. Viime aikoinahan Barys Astana on ehtinyt voittamaan uskomattomasti esimerkiksi Amurin 8-2 maalein sekä Vladivostokin 6-3 numeroin.

Nizhny Novgorod on viime aikoina kunnostautunut pelaamaan erittäin runsasmaalisia otteluita – edelliselläkin kierroksella Nizhny Novgorod voitti Avangard Omskin 5-3 maalein päättyneessä kamppailussa. Nizhny Novgorod on parhaimmillaan pelannut erinomaisella tasolla myös KHL:n huippujoukkueita vastaan, mutta Nizhny Novgorod on siitä huolimatta valitettavasti pelannut suhteellisen epätasaisesti. Monen ottelun pelaaminen putkeen hyvällä tasolla on tähän mennessä ollut Nizhny Novgorodille todella vaikeaa. Viisi edellistä kotiotteluahan ovat varsinaisella peliajalla Nizhny Novgorodille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Kotijoukkueen kannalta hyvä asia on se, että loukkaantumisia käytännössä ei ole. Nizhny Novgorod pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta toisaalta etua ei siinä mielessä kotijoukkueelle voi antaa, sillä myös Barys Astanan loukkaantumistilanne näyttää erinomaiselta – sivussa ei ole tämän hetken tiedon mukaan ensimmäistäkään pelaajaa.

Barys Astanan suurin vahvuus ehdottomasti on ollut siinä, että vierasjoukkueelta ratkaisijoita on löytynyt todella hyvällä tasolla – kolme Barys Astanan pelaajaa löytyy pistepörssistä yhdentoista parhaan joukosta! Barys Astanan materiaalin laajuus on tarkoittanut sitä, että vierasjoukkue on hieman heikommillakin peliesityksillä pystynyt kovalla prosentilla voittoja nappaamaan. Nizhny Novgorod on valitettavasti tehojen puolesta ollut käytännössä täysin Sakari Salmisen varassa. Suomalaishyökkääjä on tällä hetkellä pistepörsissä sijalla kaksitoista, mutta muita ratkaisijoita kotijoukkueelta ei olekaan löytynyt. Näin ollen Barys Astana nousee kaiken kaikkiaan vieraissakin erinomaiseksi pelikohteeksi. Barys Astana on pelannut niin paljon tasaisemmin kuin Nizhny Novgorod, että vierasvoitosta lähdetään tälläkin kerralla liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas