Nice - Lille 2.2.2014 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/02/2014
Jaa tämä...

Tuottaako Lillen vierailu Nizzassa matkatuliaisia?

Nice – Lille, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 1,60 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,15 | 3,10 | 2,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

 

Jalkapallon Ranskan liigan ottelutarjontaa, päivän ensimmäisessä ottelussa Lille matkustaa vaikeaan vierasotteluun Nizzan vieraaksi. Ranskan korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään kaikkineensa kolme ottelua. Sarjataulukossa Nizza on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas Lille löytyy sijalta kolme. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on neljätoista pistettä Lillen eduksi. Nizza sekä Lille tulevat suurella todennäköisyydellä tarjoamaan äärimmäisen tasaisen sekä vähämaalisen kohtaamisen. Perustasoltaan Nizza ei ole missään tapauksessa Lillen tasoinen joukkue, mutta Nizzan kotietu on merkittävässä roolissa. Nizzan kotietu on ehdottomasti Ranskan liigan merkittävimpiä, joten Lillen yksilötaito ei oikeuta vierasjoukkuetta missään tapauksessa kuin lieväksi ennakkosuosikiksi.

Viime aikoina Nizza on pelannut erittäin runsasmaalisia otteluita, mutta sen ei missään tapauksessa pidä antaa hämätä, sillä niin Nizza kuin Lille ovat periaatteessa erittäin vähämaalisia joukkueita. On täysin totta, että Lille on joukkueista jopa selkeästi laadukkaampikin, mutta Ranskassakin on useita joukkueita, jotka elävät sekä kuolevat täysin kotiotteluiden osalta. Nizza lukeutuu niiden joukkueiden listaan. Nizzaa vastaan maalinteko on heidän kotiotteluissaan äärimmäisen vaikeaa. Edelliseen viiteen kotiotteluun vain yhdessä Nizzalle ollaan tehty enemmän kuin yksi maali. Normaaleissa olosuhteissa yhdenkin maalin tekeminen Nizzaa vastaan heidän kotikentällään on suuren työn ja tuskan takana, sillä kotijoukkue puolustaa erittäin tiiviisti. Nizza on aikaisemmilla kausilla ollut todella vaikea paikka pelata jopa Ranskan liigan parhaimmistolle ja kyllähän luonnollisesti Lilleä voidaan luokitella Ranskan parhaimmistoon kuuluvaksi.

Lille on edellisestä kolmesta vierasottelustaan saalistanut komeasti kaksi voittoa, mutta vierasjoukkueen otteluohjelma on ollut todella helppo! Edellisestä viidestä vierasottelustaan käytännössä neljässä Lillen vastustajien taso on ollut helppoa luokkaa. Periaatteessa Lille on kylläkin viime otteluissaan maalinteossa onnistunut kiitettävällä tahdilla, mutta tässä ottelussa maalit tulevat olemaan todennäköisesti erittäin vähissä. Nizzan sekä Lillen aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin vähämaalisia, joten siinä mielessä historia viittaa myös siihen, että maalit tulevat olemaan vähissä. Joukkueiden kahteen edelliseen kohtaamiseen Lille ei ole tehnyt maaliakaan, joten sekin vain kertoo hyvin siitä, että miten vaikeaa maalinteko on juuri Nizzaa vastaan. Lillen muutamat pahat poissaolot Marvin Martinin johdolla tekevät lähtökohtia entistä tasaisimmaksi. Alle 2,5 maalia on ehdottomasti syytä poimia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas