Tämän illan vetokuponki Valioliigaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nordicbet tarjoaa kaikkiin tämän illan Valioliiga otteluihin 0-0 takuun!

Koska Nordicbet tarjoaa 0-0 takuun tämän illan Valioliiga kierrokselle, päätimme ottaa edusta kaiken hyödyn irti! 0-0 takuu on voimassa ainoastaan tämän illan Valioliiga otteluihin ja pelimuotona käy ainoastaan tulosveto.

nordicbet vetokuponki valioliiga

Mitä hyötyä 0-0 takuusta oikein on?

valioliiga 0-0 takuuTein kaikista Valioliiga otteluista yhden kupongin, jossa vertasin Nordicbetin kertoimia muihin sivustoihin. Laitoimme kertoimien mukaan tulosvetojen kohteet tuplina sekä triploina. Kupongilla voittaa, jos 2 tai useampi kohde menee oikein. 0-0 takuulla saat rahasi takaisin.

Otetaan esimerkiksi. Minulla menee kaksi tulosvetokohdetta oikein (ManU ja City ottelut) + Everton – Arsenal ja Southampton – Norwich ottelut päättyvät maalittomaan tasapeliin. Näin ollen Everton sekä Southampton pelit ovat menneet oikein kertoimella 1.00. Olen laittanut tuplat ja triplat kohteiksi, joten voittoyhdistelmiä on nyt useita.

Nyt 0-0 takuut pystyt hyödyntää triploissa (ManU-City-Everton + ManU-City-Southampton) sekä tuplissa vieläkin paremmin (ManU-Everton + City-Everton + ManU-City) yms.

Veikkaussivut tarjoaa uusille pelaajille 50 € riskittömän vedon. Saat siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun hyödynnät myös 0-0 takuun! Jos kuponkisi menee väärin saat rahasi takaisin (max 50e).

Lunasta Nordicbetin 50 € riskitön veto TÄSTÄ >>>

 

Käy lukemassa myös Tuomaksen vihjeet:

Tottenham – Liverpool
Chelsea – Fulham
Wigan – Manchester City