VIDEO: Norjan superteini sai kutsun A-maajoukkueeseen - 15-vuotiaana!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Norjalaisen futiksen oma kultakimpale, Martin Ödegaard, on kutsuttu maajoukkueeseen – vasta 15 vuoden iässä.

Martin Ödegaard kuuluu eittämättä koko maailman lahjakkaimpien futisnuorten joukkoon. Vasta 15-vuotias norjalaisfutari teki huhtikuussa debyyttinsä Norjan pääsarjassa, ja nyt poika on ottamassa jo seuraavaa askelta urallaan.

Norjan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Per-Mathias Hogmo nimittäin nosti Ödegaardin A-maajoukkueen rivistöön.

Superlupaus on siis Norjan maajoukkueen mukana, kun se kohtaa ystävyysottelussa Arabiemiraatit 28. elokuuta. Mikäli Ödegaard päästetään kentälle, tulee hänestä Norjan kaikkien aikojen nuorin maajoukkuepelaaja. Ikää hänellä on tuolloin plakkarissa 15 vuotta ja 253 päivää.

[ Tiistai-ilta vietetään Mestarien liigan karsintojen parissa, Besiktas-Arsenal! Veikkaushuoneen kertoimet: 5.30 | 3.75 | 1.62. Betsaa peräti 10€ riskittömästi tästä linkistä! ]

– Hän on pelannut niin hyvin niin useissa peleissä Norjan liigassa, joten haluan nähdä hänet nyt myös maajoukkueessa, Hogmo kommentoi Norjan jalkapalloliiton tiedotteessa.

– Sanoin jo ennen kautta, että hän on yksi kauden komeetoista ja hänestä voi tulla nuorin maajoukkuepelaaja kautta aikain. En ole yllättynyt siten hänen esityksistään sen koommin, valmentaja jatkoi.

Ödegaard on iskenyt tällä kaudella kolme täysosumaa 14 pelaamassaan liigaottelussa. Syöttöjä nuorukaisen tilille on kertynyt makoisasti peräti kuusi kappaletta.

Ihastele Ödegaardin taituruutta tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut