Norwich - Chelsea 6.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Onko Chelsea vieraissakin liikaa Norwichille?

Norwich – Chelsea, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,00 | 4,20 | 1,62 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Norwich sekä vieraaksi saapuva Chelsea. Tänään pelataan kaiken kaikkiaan neljä ottelua Englannin korkeimmalla sarjatasolla. Sarjataulukossa tällä hetkellä Norwich on sijalla viisitoista, kun taas Chelsea löytyy sijalta kuusi. Chelsea pelasi viikolla Mestarien liigan toisen ottelukierroksen kamppailussa Steaua Bucurestia vastaan ja murskasi romanialaisseuran vaatimattomasti 0-4 maalein. Chelsealla rasitusta on tietenkin alla viikolta, mutta joukkueiden välinen materiaaliero tässä tapauksessa on niin valtava, että siitä on turhaa antaa Norwichille minkäänlaista selkeää etua.

Norwich järjesti viime viikonloppuna melkoisen suuren yllätyksen voittamalla vieraissa Stoken lopulta 0-1 maalein. Norwich sai ottelussa ainoan maalin erittäin halvalla tavalla ja näin ollen kolme pistettä matkusti keltavihreiden matkaan. Tänään vastustajan taso on jo täysin erilaista luokkaa, sillä Chelsealla ei ole varaa lainkaan turhiin pistemenetyksiin tai muuten mestaruusjuna karkaa jo tässä vaiheessa. Chelseahan on jo alkukaudella kahdesti joutunut tyytymään tasapeliin sekä hävinnytkin kerran.

Norwichin valtavat maalinteko-ongelmat aiheuttavat sen, että tässä ottelussa on vain yksi suuri suosikki. Norwich on viimeistellyt kuuteen ensimmäiseen otteluun ainoastaan neljä maalia. Sillä tavalla harvemmin otteluita voitetaan. Lähtökohtaisesti Chelsean on tälläiset ottelut voitettava mikäli mestaruusjunaan kiinnostaa nousta vielä mukaan epätasaisen alkukauden päätteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas