Norwich - Manchester United 28.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Manchester United matkustaa Valioliigan kamppailussa Norwichin vieraaksi.

Norwich – Manchester United, merkki 2, kerroin 1,59 Unibet
Norwich (+1) – Manchester United, merkki 2, kerroin 2,55 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 5,95 | 4,10 | 1,59 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa kiireet jatkuvat, sillä kolmen päivän sisään suurin osa joukkueista pelaa jo toiset ottelunsa. Loistavaan pelivireeseen päässyt Manchester United matkustaa tällä kerralla testaamaan Norwichin päivän vireen. Manchester United on tarkalleen sanottuna voittanut viisi edellistä otteluaan. Manchester United voitti edellisellä kierroksella Hullin 2-3 maalein, vaikka Punaiset olivat ottelun alussa tappiolla kahdella maalilla. Manchester Unitedin puolustus oli Hullia vastaan ottelun alussa hyvin epävarmaa porukkaa, mutta loppua kohden Punaiset nostivat omaa tasoaan ja näin ollen täysi pistepotti matkusti manchesteriläisten mukaan. Viiteen edelliseen otteluun vain kahdessa Manchester Unitedille ollaan ylipäätänsä tehty maaleja, joten se kertoo siitä, että vierasjoukkueen puolustus on alkanut toimimaan yhä paremmin ja paremmin. Manchester Unitedilla on ollut loukkaantumisia, mutta toisaalta niiden taakse on turhaa jokaisella kerralla mennä.

Norwich hävisi edellisellä kierroksella Fulhamin isäntänä 1-2 maalein. Tuosta ottelusta Norwich olisi erittäin kipeästi tarvinnut edes yhden pisteen. Norwich elää täysin kotiotteluidensa varassa, sillä vieraissa Valioliigan surkeimpiin joukkueisiin lukeutuva Norwich ei ole saanut eikä tule saamaan mitään aikaan. Faktaa on se, että kahdeksantoista ottelua ovat Norwichille tuottaneet vain viisi voittoa. Norwich on pelannut paljon maalin otteluita suuntaan tai toiseen, mutta kovalla prosentilla ne ovat kääntyneet kotijoukkuetta vastaan. Kuusitoista tehtyä maalia on yksinkertaisesti liian vähän, jos Norwich meinaa tosissaan ensi kaudella pelata Valioliigassa. Erittäin tärkeä Jonathan Howson on mahdollisesti tekemässä tässä ottelussa paluuta Norwichin kokoonpanoon, mutta siitä huolimatta sivussa kotijoukkueelta ovat esimerkiksi Anthony Pilkington sekä Alexander Tettey.

Norwichin paras maalintekijä on viimeistellyt tähän mennessä viisi maalia. Se kertoo suhteellisen paljon siitä, että Norwichin maalinteko-ongelmat ovat merkittäviä. Norwich on parhaimmillaan laadukas kotijoukkue, mutta ilman selkeitä maalintekijöitä yksikään joukkue ei Valioliigassakaan voi menestyä. Manchester United on näin ollen vieraissakin selkeän ennakkosuosikin asemassa. Manchester United on pelin jokaisella osa-alueella Norwichia pelillisesti edellä sekä muutenkin laadukkaampi osapuoli. Manchester United jätti itsestään Hullia vastaan alussa huonon kuvan, mutta Punaiset näyttivät venymiskykyään ja sen takia luottoa edelleen vierasjoukkueeseen löytyy. Kaiken kaikkiaan Manchester Unitedilta sivussa edelleen on esimerkiksi Robin Van Persie, mutta toisaalta yksilötaitoahan vierasjoukkueella silti riittää. Wayne Rooney on esimerkkinä viimeistellyt lähes puolet enemmän maaleja kuin Norwichin paras maalintekijä. Manchester United poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas