VIDEO: World Tour Finals päättyi Novak Djokovicin mestaruusjuhliin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

World Tour Finals päättyi serbialaisjuhliin.

ATP-listan rankingykkönen Novak Djokovic kaatoi World Tour Finalsin sunnuntain myöhäiillan finaalissa Sveitsin Roger Federerin lukemin 6-3, 6-4. Samalla varmistui se, että tenniskauden 2015 ylivoimainen ykköspelaaja löytyy Serbiasta.

Djokovic piti jokaisen syöttövuoronsa, eikä antanut Federerille montaa murtopalloakaan. Sveitsiläinen tuli puolestaan murretuksi avauserässä kahdesti ja toisessa erässä kerran.

– Olen ylpeä kauden saavutuksistani. Tämä kausi on ollut elämäni paras, Djokovic kertoi Lontoossa kenttähaastattelussa.

Mestaruus Lontoossa tuo Djokovicille 1300 ATP-pistettä ja palkintorahoja yli kaksi miljoonaa dollaria.

Djokovic voitti kauden päätösturnauksen ensimmäisenä pelaajana neljännen kerran peräkkäin ja kaikkiaan viidennen kerran. Federer on voittanut turnauksen kuusi kertaa. Djokovicin otteluvoitot Federeriä vastaan ovat nyt tasan 22-22.

Menneellä kaudella Djokovic saavutti kolme Grand Slam -titteliä, ATP-lopputurnausvoiton, kuusi Masters-voittoa ja yhden ATP 500 -mestaruuden. Jotain tilanteesta kertoo se, että Djokovic oli koko kauden ATP-listan kärjessä. Djokovic eteni jokaisessa pelaamassaan turnauksessa finaaliin poislukien kauden ensimmäistä turnaustaan Dohassa, jossa Ivo Karlovic pudotti hänet puolivälierissä

Tenniskausi on nyt huippupelaajien osalta tullut päätökseen, jos mukaan ei lasketa Davis Cupin ratkaisuhetkiä. Tällä viikolla Challenger-turnauksia pelataan kuitenkin vielä useammassa paikassa. Andrian Challenger-turnauksessa mukana on esimerkiksi Dustin Brown, joka on voittanut Rafael Nadalin useamman kerran.

Seuraa Andrian Challenger turnausta livenä Unibet TV – live streaminä .

Lue myös: Lisää tennisjuttuja  | Tenniksen arvoturnaukset | US Open pääsivu

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa