Novokuznetsk - Barys Astana 17.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Barys Astanan mahtava alkukausi Novokuznetskin vieraana?

Novokuznetsk – Barys Astana, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 3,75 | 4,20 | 1,73 

 

 

Jääkiekon KHL:ssä pelataan tänään useita mielenkiintoisia otteluita, Novokuznetsk kohtaa Suomen aikaa alkuiltapäivä Barys Astanan. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä viisitoista ottelua. Itäisessä konferensissa Novokuznetsk on tällä hetkellä viimeisenä, kun taas Barys Astana löytyy samasta konferensista peräti toiselta sijalta. Novokuznetsk on voittanut tällä kaudella tasan kaksi ottelua ja pisteitä Novokuznetsk on pystynyt keräämään yhdeksän kappaletta. Novokuznetsk on osoittanut, että joukkue ei kuulu KHL:ään. Kaiken kaikkiaan Novokuznetsk on hävinnyt varsinaisella peliajalla vaatimattomasti kymmenen kertaa.

Barys Astanan alkukaudesta voidaan tässä keskustella vaikka loppupäivä, mutta lyhennetään se mielummin muutamaan lauseeseen. 66 tehtyä maalia, kymmenen voitettua ottelua suoraan varsinaisella peliajalla ja viidestä viime ottelusta neljä voittoa kertovat siitä, että minkälaisessa vireessä Barys Astana todellisuudessa onkaan ollut. Barys Astanan vieraspelaamisestakaan ei oikeastaan voida käyttää juurikaan kurjia sanoja, sillä viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet neljä voittoa. Edellisessä vierasottelussa Barys Astana voitti Spartak Moskovan 3-4 maalein.

Joukkueiden välinen tasoero on tällä hetkellä valtava Barys Astanan eduksi. Ehdottomasti Barys Astana lähtee vieraissakin tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Novokuznetsk on kahteen edelliseen otteluun vaatimattomasti yhdeksän kertaa päästänyt kiekon omaan maaliinsa. Novokuznetskin hyökkäyksestä ei oikeastaan voida sanoa mitään, koska sellaista ei ole olemassakaan. Siitä voi jokainen mennä katsomaan Novokuznetskin onnistumisia hyökkäyspäässä – niitä ei vain juurikaan ole.

Veikkaussivut | Tuomas