VIDEO: Nuorelta jenkkifutaajalta astetta eeppisempi TV-haastis - "Pidä hymy huulilla"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Olikos tämä nyt TV-haastettelu vai motivointipuhe?

Nuori Apollos Hester on noussut yhdessä yössä todelliseksi Youtube-hitiksi eikä ihme. Onhan kaverin antama TV-haastattelu ihan täyttä timanttia.

Lukiojoukkue The East View Patriotsia edustava Hester oli aivan fiiliksissä niukan 42-41-voittomatsin jälkeen ja tämä näkyi myös annetuissa vastauksissa – toki täysin positiivisissa merkeissä. Nuori pelaaja tarjoilikin lonkalta ehkäpä inspiroivimman haastattelun koko urheilumaailman historiassa.

[ Tänään Veikkaussivujen vihjeosastolla tarjolla tuhdit tipsit muun muassa Liigaan, Bundesliigaan sekä MLB-kentille! Voit myös poimia Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

– Vain asenne ratkaisee. Pelkkä asenteesi voi nostaa sinut menestykseen. Ja tätä valmentajamme meille sanoi, Hester kertoi.

– Valmentaja sanoi meille, että tästä tulee teille vaikeaa ja rankkaa. Mutta teidän täytyy taistella, ja teidän täytyy kamppailla. Teidän täytyy auttaa toisianne ja siten te autatte meitä yhdessä. Ja siten te tulette hoitamaan tämän voiton meille. Ja tämän me uskoimme, todellakin. Ja se on mahtava tunne. Se tunne kun tiedät, että tulet menestymään, vaikka tilanne olisi kuinka hankala tahansa, nuorukainen riemuitsi.

Vähitellen haastettelu alkoi lähtemään ns. lapasesta pienelle rönsyilyretkelle, mutta tämähän ei meitä haittaa.

– Sinäkin pystyt tekemään ihan mitä sinä ikinä vain haluat, jos laitat kaiken peliin. Älä ikinä luovu unelmistasi vaan pidä aina hymy huulilla, vaikka mikä tulisi. Jos olet maassa, nouse vain ylös. Jos et pääse ylös, sinulla on ystäviä, joihin voit tukeutua. Sinulla on äiti ja isä tukenasi. Sinulla on Jumala tukenasi. Minäkin olen tukenasi. Me kaikki olemme siellä, kaikki on hyvin! Pidä vain hymy huulilla, Hester hehkutti.

En tiedä, mihin Hester yltää futisurallaan, mutta puhujana kaveri on kyllä ihan parasta A-luokkaa. Kyseistä haastattelua on kelailtu Youtubessa nimittäin pitkälti päältä kolme miljoonaa kertaa.

Katso huikea haastattelu tästä!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut