Nuori superlupaus esitteli huikeita kiekonkäsittelytaitojaan - Katso video!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Sonny Milanon tehtailema temppuiluvideo on noussut todelliseksi nettihitiksi.

NHL:ssä on tällä hetkellä käynnissä NHL Scouting Combine -leiri, jonne kutsutaan vuosittain kiekkomaailman lupaavimmat juniorit juuri sinä kesänä varattavasta ikäluokasta. Tänä vuonna leirille lähti yhteensä viisi suomalaispelaajaa. Leirillä ohjelmassa on erilaisia fyysisiä testejä ja haastatteluita NHL-joukkueiden johtoryhmien kanssa.

Yksi kiekkolupaus on kuitenkin noussut muiden yläpuolelle – ainakin suuren yleisön kiinnostusta mitattaessa. 18-vuotiaan Sonny Milanon tekemä temppuvideo on nimittäin kasvanut nopeasti varsinaiseksi Youtube-hitiksi.

Videolla Milano kikkailee kiekon kanssa parkkipaikalla eivätkä nuorukaisen kiekonkäsittelytaidot jää kenellekään epäselviksi. Kiekko pysyy lavassa – tai mailan varressa – vaikeissakin paikoissa. Kiekkofanien lisäksi myös kykyjenetsijät näyttävät olevan vakuuttuneita Milanon taidoista.

– Hänellä on maagiset kädet. Todella taitava ja lahjakas, NHL Central Scoutingin Greg Rajanen kuvaili.

Pelkän temppuilun lisäksi täytyy kuitenkin muistaa, että Milano osaa myös pelata. Hän oli tänä vuonna mukana voittamassa MM-kultaa Yhdysvaltain alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Finaalissa kaveri naputteli tehot 1+2 ja hänet valittiin koko pelin parhaana pelaajana.

Katso Milanon huikea kikkailuvideo tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut