IS: Mikko Rantanen saattaa vahvistaa Nuoria Leijonia kotikisoissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Kova vahvistus

Ilta-Sanomien mukaan Nuorten Leijonien joukkue on saamassa kovan vahvistuksen tapaninpäivänä starttaaviin kotikisoihin. Uutisen mukaan Colorado Avalanchen miehistössä pelaava Mikko Rantanen on pääsemässä mukaan kisoihin. 19-vuotias hyökkääjä tahkoaa tällä hetkellä AHL:ää San Antonio Rampagen riveissä. Mikäli Avalanche ei kutsu suomalaista joulukuussa ennen nuorten kisoja NHL-miehistöön, pääsee Rantanen mukaan Leijonien ryhmään.

Rantanen aloitti kautensa sensaatiomaisesti heti NHL:n puolelta, mutta hyökkääjä kutsuttiin pian takaisin AHL-jäille. Hyökkääjälupaus ehti pelata Avalanche-paidassa yhteensä 6 ottelua. Rantanen ei onnistunut vielä avaamaan pistetiliään NHL-kaukalossa.

Hyökkääjä on tehnyt San Antonio Rampagen riveissä loistavaa jälkeä AHL:ssä. Rantanen on iskenyt 12 ottelussa kovat tehot 4+10=14. On täysin selvää, että suomalainen kutsutaan ennemmin tai myöhemmin takaisin NHL:n puolella, mutta näillä näkymin hyökkääjä olisi Nuorten Leijonien käytettävissä kotikisoissa.

Rantanen palasi viime yönä Suomen aikaa takaisin kaukaloon, sillä pelimies kärsi aiemmin tällä viikolla ylävartalovammasta. Vire ei ole kadonnut mihinkään, sillä suomalainen pääsi heti tehoille syöttöpisteen muodossa.

Rantanen olisi erittäin kova vahvistus Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen, mutta tuskin kenelläkään on mitään sitä vastaan, että pelimies kutsuttaisiin ennen sitä takaisin NHL:n puolelle. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, että mies on maajoukkueen mukana tapaninpäivänä.

Lue myös:

NHL-blogi: Markus Granlund avasi maalitilinsä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa