VIDEO: Nuorten MM-kisoissa jälleen raju niitti! - Venäläispelurille ulosajo!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tämä taklaus teki pahannäköistä jälkeä.

Venäjä koulutti sunnuntaiyönä Sveitsiä nuorten MM-kisoissa tylysti maalein 7-0. Ottelun parhaat pisteet kasasi New York Rangers -lupaus Pavel Buchnevich, joka rankoi Sveitsiä tehoin 1+2. Vireessä oli myös venäläisveskari Igor Shestyorkin, joka kirjasi matsissa nollapelinsä ohelle peräti 32 torjuntaa.

Ottelussa nähtiin kuitenkin myös todellisia kauhunhetkiä, kun Sveitsin Phil Baltisberger jouduttiin kärräämään pois kaukalosta paareilla. Venäjän Anatoli Golishevin taklasi Baltisbergeriä ”puun takaa” vastahyökkäyksessä, ja sveitsiläispakin pää retkahti rajusti niitin voimasta. Mies makasikin pitkän tovin jään pinnassa ennen kuin hänet vietiin paareilla sairaalaan jatkotutkimuksiin.

[ Betsson tarjoilee kaikille suomalaisille asiakkailleen KAKSI 20 € riskitöntä vetoa nuorten MM-kisoihin! Tartu tarjoukseen tämän linkin kautta! ]

Golishev tienasi taklauksestaan 5+20-minuutin rangaistuksen. Kurinpitäjät tutkivat varmasti kyseistä taklausta tarkasti, joten myös pelikielto voi olla mahdollinen.

– Hän tunsi jalkansa ja tunto oli muutenkin tallella. Hänellä ei kuitenkaan ollut voimia nousta ylös ja hänen niskansa oli todella kipeä, sveitsläiskapteeni Yannick Rathgeb kommentoi Kansainvälisen jääkiekkoliiton mukaan.

Nuorten MM-kisoissa on jo ehditty jakaa ensimmäinen pelikielto, kun Mikko Rantasta rumasti taklanneelle Erik Cernakille lyötiin tempauksesta yhden ottelun panna. Slovakkipakki taklasi Rantasta päähän aivan ottelun viimeisillä sekunneilla. Suomen onneksi Rantanen ei loukkaantunut vaan pystyy pelaamaan Kanadaa vastaan normaalisti.

Katso Golishevin taklaus tästä!

Ja tsekkaa Rantaseen kohdistunut taklaus tästä! (Ajassa 11:26)

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

{global_content name=’bonukset-taulukko-kaikki’}

{uutispalikka number=”4″ gcb=”uutispalikka-suositut”}