Nürnberg - Mainz 6.12.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/05/2013
Jaa tämä...

Nürnberg metsästämään täyttä pistepottia Mainzin kustannuksella.

Nürnberg – Mainz, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,92 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,50 | 3,20 | 2,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigaa, illan ainoassa ottelussa vastakkain asettuvat Nürnberg sekä vieraaksi läntisestä Saksasta saapuva Mainz. Tiedossa on todennäköisesti suhteellisen runsasmaalinen kohtaaminen. Kausi on ollut Nürnbergille erittäin synkkä, sillä sarjataulukossa kotijoukkue on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä. Uskokaa tai älkää, mutta Nürnberg ei ole voittanut vielä otteluakaan – neljätoista kamppailua ovat kotijoukkueelle tuottaneet vain kahdeksan tasapeliä. Nürnbergin puolustus on alkukaudella ollut äärimmäisen epätasainen, sillä lähes kolmekymmentä päästettyä maalia tässä vaiheessa on tietenkin aivan liikaa.

Nürnberg oli viimeksi täysin vastaantulija Leverkusenin vieraana, sillä Sami Hyypiän porukka murskasi Nürnbergin 3-0 lukemin. Tilastojen valossa Nürnberg pelasi Leverkusenia vastaan hyvän ottelun, sillä esimerkiksi maalintekoyrityksethän menivät lähes tasan. Se kertoo Nürnbergin potentiaalista, mutta nyt on tuloksia tultava aikaan. Ei ole mitään merkitystä hienoillakaan tilastoilla, jos maalinteko ei onnistu. Nürnberg pystyi luomaan Leverkusenia vastaan maalintekotilanteita, mutta nyt maalinteko olisi jatkossa onnistuttava. Potentiaalia tosissaan kotijoukkueelta löytyy, joten siinä mielessä kotijoukkueen tilanne saattaa mahdollisesti muutaman kierroksen jälkeen parantua sarjataulukossa selkeästikin.

Mainz on edellisestä viidestä ottelustaan vaatimattomasti neljässä pelannut yli vaaditun maalimäärän, mutta valitettavasti edellisellä kierroksella Mainz jäi suhteellisen selkeästi Dortmundin jalkoihin. Mainz hävisi kyseisen ottelun 1-3 numeroin. Ennen Dortmundia vastaan käytyä ottelua Mainz viimeisteli kahdessa ottelussa putkeen peräti kuusi maalia, joten siinä mielessä vierasjoukkueen maalinteko on toiminut hyvin. Toisaalta otetaan nyt sekin huomioon, että Mainz on kesken kauden ehtinyt pelaamaan ystävyysottelun sarjatasoa alempana pelaavaa joukkuetta vastaan. Joka tapauksessa sairaslista hieman heikentää molempien joukkueiden iskukykyä, sillä etenkin Mainz joutuu antamaan tasoitusta lukuisten loukkaantumisten suhteen. Varsinkin Heinz Mullerin poissaolo on selkeä takaisku kotijoukkueelle. Lähtökohdat lupailevat kaiken kaikkiaan sitä, että yli 2,5 maalia on hyvinkin mahdollisesti toteutumassa.

Veikkaussivut | Tuomas