New York Knicks - Boston Celtics 2.5.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/01/2013
Jaa tämä...

Ratkaiseeko New York Knicks otteluparin lopullisesti edukseen?

New York Knicks – Boston Celtics (+8,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Pinnacle Sportsin kertoimet otteluun 1,20 | 5,23 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, New York Knicks sekä Boston Celtics kohtaavat ottelusarjassa viidennen kerran. Otteluvoitot ovat tässä vaiheessa New York Knicksille 3-1 lukemissa. New York Knicks lähti ottelupariin suosikkina, toisekseen New York Knicks tunnetaan loistavana kotijoukkueena. Sillä on varmasti ollut myös osansa, että kuinka Bostonin pelaajat sekä valmennus ovat osanneet käsitellä Bostonin tapahtumat ottelusarjan aikana. Tuskin se on ainakaan auttanut asiaa.

New York Knicks on voittanut käsittämättömän monta ottelua kotonaan ja lähtee myös tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina! Lisäksi on ehdottomasti syytä muistaa juuri tähän asiaan liittyen se, että Boston Celtics on vieraissa erittäin epätasainen. Boston Celtics nappasi viimeksi kotonaan pakkovoiton jatkoajan jälkeen, mutta nyt homma tulee olemaan vieraissa huomattavasti vaikeampaa.

New York Knicks on erittäin lähellä jatkopaikan varmistusta eikä välttämättä Boston Celticsin ryhmässä uskota enää täydellisesti jatkopaikkaan! New York Knicks on ollut tässä ottelusarjassa tosiaan selkeästi edellä ja tasoituksellakin on erinomainen valinta vetokupongille. Bostonin kausi taitaa pikkuhiljaa olla pelattuna.

Veikkaussivut | Tuomas