New York Knicks - Oklahoma City Thunder 25.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Oklahoma metsästämään täyttä pistepottia New Yorkin vieraaksi.

New York Knicks (+9 pistettä) – Oklahoma City Thunder, merkki 2, kerroin 1,91 ComeOn
New York Knicks (+14,5 pistettä) – Oklahoma City Thunder, merkki 2, kerroin 3,05 Unibet

ComeOnin kertoimet otteluun 4,49 | 1,19 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin toisena oleva Oklahoma City Thunder matkustaa suhteellisen surkeassa tilanteessa olevan New York Knicksin vieraaksi. Koripallon NBA tarjoaa Suomen aikaan muutaman erittäin mielenkiintoisen ottelun hienoon katseluaikaan. Mielenkiintoisen tästä ottelusta tekee se, että kuinka rumat lukemat Oklahoma City Thunder tulee latomaan New York Knicksiä vastaan. New York Knicks on viime aikoina piristynyt niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin, mutta edelleen kotijoukkue pelaa äärimmäisen epätasaisesti. Tuntuu oikeastaan siltä, että New York Knicks ei pysty tai osaa pelata kahta samantasoista ottelua putkeen. Edellisellä kierroksella New York Knicks voitti vieraissa Orlando Magicin 98-103 lukemin, mutta tuosta ottelusta on turhaa tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä. Viisi edellistä kotiotteluahan ovat New York Knicksille tuottaneet vain kaksi voittoa, joten paremminkin olisi voinut mennä.

Oklahoma City Thunderin oli jossain vaiheessa päätettävä hurja voittoputkensa ja se tapahtuikin edellisellä kierroksella Toronto Raptorsia vastaan. Ottelu päättyi Toronto Raptorsin jättiyllätysvoittoon 98-104 numeroin. Muutenhan tosissaan Oklahoma City Thunder on kulkenut voitosta voittoon. Vai mitä sanotte siihen, että edelliset seitsemän vierasottelua ovat Oklahoma City Thunderille tuottaneet kuusi voittoa? Edellisessä vierasottelussaan Oklahoma City Thunder voitti San Antonio Spursin 100-113 lukemin – voidaan pitää tuota suoritusta suhteellisen vahvana näyttönä osaamisesta. Russell Westbrook heitti tuossa ottelussa vaatimattomasti 31 pistettä ollen sekä Oklahoma City Thunderin kuin myös koko kentän paras pistemies. Oklahoma City Thunder on yleisesti sanottuna muutenkin kierroksesta toiseen viimeistellyt ottelussa kuin ottelussa pisteitä sadan paremmalle puolelle.

New York Knicksin tilannetta tämän ottelun alla eivät todennäköisesti lukuisat loukkaantumiset helpota. New York Knicksin lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava vielä illalla, mutta suurella todennäköisyydellä kotijoukkueen vahvuudesta sivussa ovat Metta World Peace, Amar’e Stoudemire, Raymond Felton, Kenyon Martin sekä Pablo Prigioni. Oklahoma City Thunderille kotijoukkueen loukkaantumiset todennäköisesti kelpaavat suhteellisen mukavasti, sillä vierasjoukkueelta ei ole tänään sivussa ensimmäistäkään pelaajaa. Oklahoma City Thunderin loukkaantumislista on näin ollen täysin tyhjä, joten lähtökohdat viittaavat siihen, että vierasvoittoa on tiedossa ja melkoisen selkeällä erollakin. Oklahoma City Thunder on hallinnut muutenkin joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia, joten New York Knicksin kannattajat ei välttämättä suurella todennäköisyydellä odota tästä ottelusta muuta kuin hienoa koripalloviihdettä.

Veikkaussivut | Tuomas