New York Rangers - Buffalo Sabres 1.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Onko Buffalo pelkkä vastaantulija New Yorkissa?

New York Rangers – Buffalo Sabres, merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,85 | 4,00 | 3,60 

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan New York Rangersin sekä Buffalo Sabresin välinen kohtaaminen. Itäisessä konferensissa molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä erittäin heikosti sijoittuneina, sillä New York Rangers löytyy sijalta kolmetoista ja puolestaan Buffalo Sabres löytyy viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on kolme pistettä New York Rangersin eduksi. Buffalo Sabres on pelannut jo peräti neljätoista ottelua, joten Buffalo Sabresilla on mennyt todella heikosti! Kaiken kaikkiaan varsinaisella peliajalla vierasjoukkue on ehtinyt nappaamaan yhden voiton. Buffalo Sabres on tehnyt itseasiassa maaleja enemmän kuin New York Rangers, mutta mitään se ei ole auttanut, sillä Buffalo Sabresin puolustus vuotaa hurjaan tahtiin. Tarkemmin sanottuna Buffalolle ollaan tehty 43 maalia, joten ei tarvitse ihmetellä, että miksi voittoja ei ole tullut.

New York Rangers väläytteli viime kierroksella osaamistaan voittamalla aina vahvana kotijoukkueena tunnetun New York Islandersin vieraissa 2-3 numeroin! New York Rangersille kolmas erä oli viime kamppailussa erittäin vahva, sillä vierasjoukkue nousi 2-1 numeroin tilanteesta voittoon kahdella maalilla. New York Rangersille alkukausi on ollut joka tapauksessa tähän mennessä äärimmäisen vaikea, mutta valoa on ehdottomasti kotijoukkueen kohdalla tunnelin päässä. New York Rangers on itseasiassa voittanut kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi, sillä viime kuun lopulla vierasjoukkue nappasi Detroit Red Wingsiltä voiton samoin numeroin. 

Buffalo Sabresista ei ole tälläkään hetkellä yhtään sen parempaa sanottavaa kuin aikaisemmissakaan vihjeissä. Joukkueena Buffalo Sabres ei ole yhtään vähempiarvoisempi kuin mikään muukaan seura, mutta valitettavasti Buffalo Sabres on osoittanut sen, että vierasjoukkueelle ei tule tällä kaudella tätä menoa montaakaan voittoa. Buffalon on saatava puolustukseen jotain järkeä, sillä nykyään lähes joka ottelussa vierasjoukkueen verkot heiluvat liian hurjaan tahtiin. Lähtökohtaisesti New York Rangersin on napattava tästä ottelusta pisteet. Voitto New York Islandersista kertoo sen, että kotijoukkue on matkalla oikeaan suuntaan.

Veikkaussivut | Tuomas