Nyrkkeilylegenda suunnittelee paluuta kehään!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 23.6.2015

Takavuosien nyrkkeilylegenda Oscar De La Hoya on paljastanut juuri julkaistussa ESPN:n haastattelussa suunnittelevansa paluuta nyrkkeilykehään yli kuuden vuoden tauon jälkeen. 42- vuotias De La Hoya vakuttaa olevan fyysisesti siinä kunnossa, että paluu olisi mahdollinen.

 

Vuonna 2004 nyrkkeilyn Hall of Fameen nimetty De La Hoya antoi paluulleen vedonlyöntisivuilta tutun kertoimen 50-50. Toistaiseksi viimeisen ottelunsa vuonna 2008 Manny Pacquaiota vastaan otellut ”Golden Boy” kertoi haastattelussa haluavansa olevan varma siitä, että hän on parhaassa mahdollisessa ottelukunnossa ennen kuin tekee päätöstä paluusta. De La Hoya kertoi myös, että hän ei tee mahdollista paluuta rahan tai salamavalojen vuoksi. Miehellä on vain tällä hetkellä jumalaton palo ottelemista ja itsensä haastamista kohtaan. Mies toteaakin olevansa nuori, terve ja voivansa hyvin, hän muistuttaa että ikä on vain numeroita ja nykyinen 42 vuotta on uusi 32.

Menestyvä liikemies ja kuuden vyön entinen maailmanmestari

Ammattilaisurallaan ylemmässä välisarjassa otellut Oscar De La Hoya hallitsi uransa aikana kuutta eri MM-titteliä. Miehen ammattilaisuran saldo oli 45 ottelua, 39 voittoa, 30 tyrmäystä. MM-titteleiden lisäksi De La Hoya saavutti amatöörinä olympiakultaa vuonna 1992 järjestetyissä Barcelonan Olympialaisissa.

Nyrkkeilyuran jälkeen De La Hoya on ollut mukana urheilupromootion parissa. Hän onkin toimitusjohtaja omassa Golden Boy Promotions yrityksessä, joka on tällä hetkellä yksi maailman johtavista urheilupromoottoreista. De La Hoya vakuuttaa että Golden Boy Promotions on edelleen hänen ykkösprioriteettinsa, vaikka mieli halaajaakin vielä kehään.

Aika näyttää näemmekö tämän yhden kautta aikojen suosituimmista iskijöistä vielä kehässä. De La Hoyan päätöstä odotellessa kannattaa lukea siitä miten Robert Helenius on edelleen voittamaton, ja katsoa video vuosikymmenen parhaista tyrmäyksistä!