Ronnie O'Sullivan - Mark Davis 22.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Onko Mark Davis vailla mahdollisuuksia Ronnie O’Sullivanin käsittelyssä?

Ronnie O’Sullivan – Mark Davis (+1,5 freimiä), merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,28 | 3,75

 

 

Moninkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan ilmoitti viime kauden päätteeksi lopettavansa uransa snookerin parissa, mutta niin vain veri veti edelleen takaisin kilpailemaan. Tällä kertaa kyseessä on Champions of champions -turnauksen ensimmäisen kierroksen viimeinen kamppailu, jossa vastaan asettuu selkeästi heikompi Mark Davis. Ronnie O’Sullivan voitti viime kauden päätteeksi maailmanmestaruuden ja myös tähän turnaukseen Ronnie O’Sullivan lähti suurimpana suosikkina. Ronnie O’Sullivan omaa hurjasti faneja ympäri maailmaa eikä pussitustaidoiltaan hallitseva maailmanmestari häviä kenellekään – ei edes Neil Robertsonille tai Ding Junhuille. Ronnie O’Sullivan ei ole tässä kuussa voittanut vielä ainuttakaan turnausta, vaikka PTC -turnauksia ollaan pelattu kaksikin kappaletta. Tappiot ovat toisaalta tulleet hurjassa vireessä oleville Mark Selbylle sekä Neil Robertsonille.

Mark Davis ei ole saanut tällä kaudella vielä mitään aikaan 6-redsin maailmanmestaruusturnausta lukuunottamatta, sillä Mark Davis hävisi kuudennessa PTC-osakilpailussa toisella kierroksella ja puolestaan viime viikonloppuna matka päättyi jo heti ensimmäiselle kierrokselle. Mark Davis on päässyt parhaimpaan pelivireeseen vasta hieman myöhäisemmällä iällä, ei siinä mitään, mutta valitettavasti Mark Davis ei ole break-builderina missään tapauksessa Ronnie O’Sullivanin tasoinen. Mark Davis on tällä kaudella ehtinyt voittamaan esimerkiksi Neil Robertsonin sekä John Higginsin, mutta esimerkiksi edellisessä suuressa turnauksessa, International Championshipissa matka päättyi jo kolmannella kierroksella Liang Wenboa vastaan.

Ronnie O’Sullivan on aina pelatessaan turnauksen kuin turnauksen suurin mestarisuosikki, sillä yksinkertaisesti taidoiltaan toista Ronnie O’Sullivanin tasoista pelaajaa ei tästä maailmasta löydy! Ronnie O’Sullivan on myös tiukoissa paikoissa näyttänyt venymiskykyään, joten pahoissakin paikoissa venymistaitoa löytyy. Sen on saanut huomata tällä kaudella myös Robin Hull. Mark Davisin kokemus on ehdottomasti plussaa, mutta valitettavasti ei tässä ottelussa Mark Davisille ole tiedossa kuin katsojan roolia. Ronnie O’Sullivan tulee menemään tästä ehdottomasti jatkoon. Kysymys kuuluukin nyt lähinnä, että onnistuuko Mark Davis voittamaan freimiäkään. 6-redsin maailmanmestaruusturnauksessa Mark Davis voitti useita huippunimiä, mutta tässä pelimuodossa Mark Davisilla ei ole mitään asiaa hallitsevan maailmanmestarin kaatamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas