Ronnie O'Sullivan - Robert Milkins 14.1.2014 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumasti Ronnie O’Sullivan murskaa Robert Milkinsin?

Ronnie O’Sullivan – Robert Milkins (+3,5 freimiä), merkki 1, kerroin 2,15 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,14 | 5,63 PELAA TÄSTÄ

 

 

Snookerissa pelataan tällä viikolla kauden toiseksi merkittävin tapahtuma eli Suomeksi sanottuna The Masters. Ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Ronnie O’Sullivan sekä vastaan asettuva Robert Milkins. Tämä kamppailu on etukäteen ajateltuna ensimmäisen kierroksen selkein kohtaaminen. Nyt olisi mahdollista lähteä tekemään rahaa Ronnie O’Sullivanin avulla. Kaikilla mittareilla katsottuna tässä ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on Ronnie O’Sullivan. Moninkertainen maailmanmestari on ehdottomasti turnauksen suurin mestarisuosikki myös tällä kerralla. Ronnie O’Sullivan on voittanut käytännössä jo kaiken mahdollisen, mutta siitä huolimatta hän on edelleen mukana huippusnookerin parissa.

Ronnie O’Sullivan otti edellisen kerran osaa German Mastersin karsintoihin häviämällä katastrofaalisessa ottelussa hänen thaimaalaisvastustajalleen. Tuossa ottelussa Ronnie O’Sullivan ei ollut millään tavalla oma itsensä. Ronnie O’Sullivanin pelaaminen näytti German Mastersissa jollain tapaa jopa todella välinpitämättömältä, mutta tässä ottelussa sellaista varaa tuskin on tiedossa. Ronnie O’Sullivan omaa valtavasti faneja missä hän sitten pelaakaan. Tänäänkin paikalla tulee olemaan valtavasti moninkertaisen maailmanmestarin suuria kannattajia, joten samanlaista välinpitämätöntä peliesitystä ei varmasti ole tiedossa. Ronnie O’Sullivan on käytännössä aina pelatessaan turnauksen kuin turnauksen suurin mestarisuosikki. Tulevaan maailmanmestaruusturnaukseen Ronnie O’Sullivan lähtee luonnollisesti suurimpana mestarisuosikkina.

Robert Milkinsille vastustaja ei voisi olla ensimmäiselle kierrokselle enään lainkaan pahempaa luokkaa ja Robert Milkins tietää sen myös itse. Robert Milkins hävisi aikaisemmin tällä kaudella Ronnie O’Sullivanille suoraan kuudessa freimissä, joten Ronnie O’Sullivanilla on varmasti selkeä henkinen yliote vastustajastaan. Robert Milkins on muutenkin käytännössä täysin mielialapelaaja. Parhaimmillaan Robert Milkins pystyy tekemään voittavia breikkejä, mutta erittäin epätasaisesta pelaajasta on kysymys. Robert Milkinsille pelaaminen tälläisessä turnauksessa on melkeinpä uutta herkkua, joten pientä jännitystä saattaa hänellä olla ilmassa. Sellainenkin pieni asia kääntää vaakaa lisää ja lisää Ronnie O’Sullivanin suuntaan. Vaikeaa on lähteä kuvittelemaan, että Robert Milkinsillä olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia Ronnie O’Sullivanin kaatamiseksi.

Veikkaussivut | Tuomas