Ronnie O'Sullivan - Judd Trump 2.5.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/01/2013
Jaa tämä...

Unelmaottelussa Judd Trump haastaa The Rocketin.

Ronnie O’Sullivan – Judd Trump, merkki 2, kerroin 
Ronnie O’Sullivan – Judd Trump (+2,5 freimiä), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,50 | 2,62 

Neljä parasta jäljellä. Kaksi otteluparia ja voittajat matkaavat finaaliin. Siinä lyhyesti kerrottuna tilanne Snookerin maailmanmestaruuturnauksesta. Jos se, että Ronnie O’Sullivan palasi takaisin snookerin pariin oli upea asia katsojille, toinen upea asia on puolestaan se, että Judd Trump haastaa unelmaottelussa Ronnie O’Sullivanin paikasta turnauksen finaalissa. Jos on olemassa joku pelaaja tässä maailmassa, joka voi tällä hetkellä voittaa Ronnie O’Sullivanin – se on juuri Judd Trump! Nuori englantilainen ei missään tapauksessa helpolla saanut voittoa Shaun Murphystä, mutta loppupeleissä selvitti tiensä välieriin.

Ottelusta on odotettavissa hurjan kovaa taistelua ja ehdottomasti samalla myös upeita breikkejä! Ronnie O’Sullivan nappasi murskavoiton eilen Stuart Binghamia vastaan, mutta on kuitenkin todettava, että ei Binghamilla ollut missään vaiheessa onneakaan matkassa. Ronnie O’Sullivanin pelivire oli ennen turnausta kysymysmerkki, mutta vakuuttavasti ”The Rocket” on joka tapauksessa pelannut.

Henkilökohtaisesti sanottuna en arvosta ottelussa Ronnie O’Sullivania kuin lieväksi ennakkosuosikiksi! Judd Trumpille puolivälierät olivat huomattavasti O’Sullivania raskaammat, mutta tässä unelmaottelussa erot tulevat olemaan hyvin pieniä. Esimerkiksi katkaisufreimiin meneminen ei olisi millään tavalla selkeä yllätys. Loppuun sanotaan se, että jos Trump pelaa omalla tasollaan, nuori englantilainen hyvinkin saattaa ottelun voittaa. Ottelun alku on ehdottomasti molemmille merkittävä, Trumpilta se ei onnistunut Murphyä vastaan.

Veikkaussivut | Tuomas