Superjunnut heti vauhdissa NHL-harjoitusotteluissa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

NHL-kauden alkuun on aikaa enää reilu pari viikkoa. Joukkueilla onkin nyt käynnissä harjoitusleirit eripuolella Pohjois-Amerikkaa.  Viime yönä onkin pelattu kauden ensimmäisiä harjoituspelejä, ja suurin huomio kääntyi tietenkin Edmonton Oilersin Connor McDavidin ja Buffalo Sabresin Jack Eichelin otteisiin. Eikä kumpikaan näistä viime kesän ykkösvarauksista pettänyt heihin kohdistettuja odotuksia.

Ensin pääsi irti Draftin ykkösvaraus McDavid, joka nakutti kaksi syöttöpistettä Edmonton Oilersin ja Calgary Flamesin välisessä ottelussa. 18 – vuotias nuorimies syötti sekä Oilersin 2-2 tasoitusmaalin että voitto maaliksi jääneen 4-2 osuman. Näin ollen tämä tuleva supertähti piti huolen siitä että Oilers-fanit rakastavat häntä entistä enemmän!

Draftin kakkosvaraus Buffalo Sabresin nappaama Jack Eichel ei jäänyt omassa ottelussaan yhtään McDavidia huonommaksi. Eichel vastasi McDavidin kahteen syöttöpisteeseen tekemällä itse tehot 1+1. Eichel maalasi Sabresin ja Minnesota Wildin ottelun 3-2 voittomaalin. Maali on todellinen kaunokainen, jonka Eichel viimeisteli alivoimalla läpiajon päätteeksi.

Yllä olevat videot todistavat sen, että nuoret miehet ovat enemmän kuin valmiita ensimmäiseen NHL-kauteensa, ja näyttäisikin siltä että tänä vuonna on tulossa häikäisevän kova kilpailu vuoden tulokkaalle myönnettävästä Calder Trophysta.

Myös tunteiden kuumenemisia nähtiin jo heti ensimmäisellä ottelukierroksella. New York Rangersia edustava Tanner Glass menetti malttinsa paikalliskamppailussa New Jersey Devilsin Jiri Tlustyn kanssa. Ennen varsinaista hankojen tiputtamista edelsi tilanne jossa molemmat osapuolet huitoivat toisiaan mailalla jaloille. Molemmat herrat saivat kaksiminuuttisen huitomisesta ja Glass vielä toisen kakkosen väkivaltaisuudesta.

Liiga jatkuu jälleen keskiviikkona! Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.
Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!