Okapi Aalstar - KTP-Basket 17.12.2013 | EuroChallenge

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkopaikka panoksena KTP:n vieraillessa Belgiassa.

Okapi Aalstar – KTP-Basket, merkki 2, kerroin 2,45 Sportingbet
Okapi Aalstar – KTP-Basket (+3,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,85 Betsson

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,48 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon EuroChallengen ottelussa KTP-Basket matkustaa Belgiaan Okapi Aalstarin vieraaksi. Ottelussa panokset ovat suhteellisen merkittävät, sillä voittaja tulee jatkamaan pudotuspelivaiheeseen, kun taas häviäjän urakka tulee päättymään. Okapi Aalstar on tällä hetkellä lohkossa toisena kahdeksalla pisteellään. KTP-Basket löytyy puolestaan seitsemän pistettä keränneenä lohkon kolmannelta sijalta. Molemmilla joukkueilla on hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta tavallaan se siitä saattaa olla jopa hyötyä KTP-Basketin suuntaan. Okapi Aalstar ei ole viime aikoina kotonaan esittänyt mitään sellaista, että kotivoitto saataisiin kertoimissa näin selkeäksi lopputulokseksi.

Okapi Aalstar on kahdella edellisellä kaudella EuroChallengessa yltänyt kuudentoista parhaan joukkoon, mutta sen pidemmälle belgialaisten rahkeet eivät ole riittäneet. Okapi Aalstar on aloittanut Belgian liigassa kautensa suhteellisen surkeasti. Tavallaan sen ymmärtää, sillä Okapi Aalstarilla on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa. Varsinkin Derek Raivion poissaolo on ollut merkittävä takaisku kotijoukkueelle. Joukkueen kuudesta amerikkalaisesta pelikuntoisena on vain neljä pelaajaa. KTP-Basketin valmennus Sami Toiviaisen johdolla on huomannut, että Derek Raivion loukkaantuminen on sotkenut kotijoukkueen pelaamista melko reilustikin. Tähtipelinrakentajan loukkaantuminen on avannut mahdollisuuksia esimerkiksi parikymppiselle Arne Steinbackille. Pelitapa on kaiken kaikkiaan täysin erilainen hänen pelatessaan kotijoukkueen pelintekijänä.

KTP-Basketille tässä ottelussa erittäin tärkeää on keskustan tukkiminen. Jos KTP-Basket siinä onnistuu, vierasvoittoon on kaikki mahdollisuudet. KTP-Basketin valmennus on tehnyt kaiken kaikkiaan erinomaista työtä valmistautuakseen parhaalla mahdollisella tavalla tähän otteluun. Korinaluspelistä on myös KTP-Basketin tehtävä kotijoukkueelle samalla mahdollisimman vaikeaa. Ryan McDaden pelaaminen ei ole tässä vaiheessa vielä varmaa, mutta jos hän ei pelaa, vierasjoukkueen peli tuskin siihen kaatuu. KTP-Basketin valmennus on äärimmäisen taitavaa porukkaa taktillisella puolella. Tänään Veikkaussivut uskoo vahvasti siihen, että suomalaisjuhlia on tiedossa ympäri Eurooppaa.

Veikkaussivut | Tuomas