Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 4.5.2014 | Oklahoma palasi tasolleen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/03/2014
Jaa tämä...

Ottelusarjassa pelattu peräti neljä jatkoaikaa

Vihje lyhyesti

– Ottelusarjassa on pelattu peräti neljä jatkoaikaa kuudessa ottelussa. Memphis on pärjännyt, kun se on saanut määrätä pelin tempon. Kuudennessa ottelussa Oklahoma nousi tasolleen, määräsi vauhdin ja dominoi kamppailua. Oklahoma voitti 20 pisteellä.

– Memphisillä on ongelmia kokoonpanon kanssa. Paras pistemies Randolph on pelikiellossa ja ykköstakamies Conley loukkasi reitensä edellisessä pelissä.

– Thunderin tähdet Westbrook ja Durant palasivat tasolleen viime pelissä. Varsinkin jos Conleykin on Randolphin tavoin poissa, Memphisiltä ei löydy vastusta Thunderin staroille.

– Pelivauhti on luonut jonkinmoisen kaavan ottelusarjan tuloksille. Kun mennään hitaasti, niin Memphis voittaa tai Oklahoma niukasti. Kun mennään kovaa, niin Thunder voittaa selvästi. Thunder on parempi joukkue, kotikentällään se dominoi seitsemättä ottelua. Memphisin pelisuunnitelmaan on jo löydetty vastaus.

Vihje: Oklahoma -9, kerroin 1,92 Betsafe

 

 

Lähtökohdat otteluun

Oklahoma Thunder ja Memphis Grizzlies ratkaisevat jatkoon menijän seitsemännessä ottelussa. Memphisin hyvät otteet ovat yllätys, ottelusarjan piti alunperin mennä melko selvästi Oklahomalle. Joukkueella oli edellisessä ottelussa kotikentällän mahdollisuus katkaista sarja, mutta Oklahoma vei voiton 20 pisteellä. Ottelusarja on ollut historiallisen tasainen. Peräti neljä ottelua on mennyt jatkoajalle. Kotietu ei ole ollut sarjassa tärkeä, vain kaksi ottelua on päätynyt kotivoittoon.

Memphisillä on pahoja ongelmia kokoonpanonsa kanssa. Joukkueen paras pisteidentekijä Zach Randolph on pelikiellossa, koska hän tinttasi kuudennen ottelun lopussa nyrkillä Oklahoman Steven Adamsia leukaan. Tärkeä takamies Mike Conley saattaa olla sivussa, hän loukkasi reitensä edellisessä pelissä Joka tapauksessa Conley ei ole täydessä pelikunnossa. Kakkospelintekijä Nick Calanthes on pelikiellossa huumeiden käytön vuoksi. Saattaa käydä niin, että Memphisin kolmospelintekijä Beno Udrih joutuu pelaamaan koko liigan nopeimpia takamiehiä Russell Westbrookia ja Reggie Jacksonia vastaan.

Oklahoman supertähdet Westbrook ja Kevin Durant ovat olleet sarjassa epätavallisen huonoja, mutta kuudennessa ottelussa he palasivat tasolleen. Westbrook teki viime pelissä 25 pistettä ja järjesteli hyökkäystä joka uppotti heittonsa 49 prosentin tarkkuudella. Hän auttoi Durantia tekemään ensimmäisellä neljänneksellä 14 pistettä, Duran osui kuudesti kymmenellä pelitilanneheitolla. Kaiken kaikkiaan Durant teki viimeksi 36 pistettä ja otti kymmenen levypalloa.

”Westbrook etsi huolellisesti ja tarpeeksi ajoissa muita, ja valitsi omat paikkansa tarkasti”, Durant sanoi.

Ottelun ratkaisu tulee olemaan pelin tempossa. Ensimmäisessä ja kuudennessa ottelussa tahti oli nopeampaa ja Oklahoma voitti pelit selvästi. Lopuissa otteluissa Memphis onnistui hidastamaan vauhtia ja nämä neljä menivät jatkoajalle, joista Grizzlies voitti kolme.

 

Perustelut vihjeelle

Kotijoukkue Oklahoma on joukkueista parempi. Edellinen ottelu näytti joukkueelta parempaa peliä, joten se tullee olemaan dominoivampi osapuoli. Tämä tarkoittaa nopeaa peliä ja huolellista, loistavaa hyökkäyspeliä Oklahomalta. Memphis saa yhdekäsn pistettä tasoitusta, ja se on liian vähän. Kotijoukkue voittaa yli kymmenellä ainakin 55 kertaa sadasta.

Vihje: Oklahoma -9, kerroin 1,92 Betsafe

 

Veikkaussivut | Anssi