Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 20.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Denver kierroksen yllätyksen Oklahomassa?

Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets, merkki 2, kerroin 
Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets (+9,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,17 | 5,50 

Kierroksen huippuottelussa Denver Nuggets matkustaa Oklahoma City Thunderin vieraaksi. Kyseessä on NBA:n erittäin mielenkiintoinen kamppailu. Läntisessä konferenssissa Oklahoma City Thunder on toisena heti San Antonio Spursin jälkeen. Denver Nuggets on puolestaan samassa konferensisssa viidentenä. Kyseessä on kahden erittäin laadukkaan joukkueen kohtaaminen. Kerroinasettelu vaikuttaa oudolta, sillä Oklahoma ei missään tapauksessa ole ottelussa selkeän suosikin asemassa. Vaikka Denver tunnetaankin loistavana kotijoukkueena, eikä ole samalla tasolla vieraissa, omaa Denver silti hienot mahdollisuudet voittoon.

Denver on saanut vieraissakin homman toimimaan heikomman jakson jälkeen, sillä edellisestä viidestä vierasottelusta Denver on kyennyt voittamaan jokaisen! Edellisessä vierasottelussaan Denver voitti Chicago Bullsin 118-119 numeroin. On tietenkin tärkeää Denverille, että myös vieraissa on homma saatu toimimaan.

Kahden huippujoukkueen välillä ei voi olla näin selkeää eroa ja näin ollen vierasjoukkueen kertoimet nousevat hienoiksi peli-ideoiksi! Varsinkin tasoituksella kohde mahtuu ehdottomasti mukaan vetokupongille. Hieno ottelu tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas