Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors 30.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Huikeassa pelivireessä oleva Oklahoma kotonaan Golden Staten kimppuun.

Oklahoma City Thunder – Golden State Warriors (+7 pistettä), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,32 | 3,45

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Oklahoma City Thunder sekä vastaan asettuva Golden State Warriors. Ottelu tullaan lähettämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Läntisessä konferenssissa Oklahoma City Thunder on tällä hetkellä kolmantena kymmenen voittoa keränneenä. Oklahoma City Thunder voitti edellisellä kierroksella San Antonio Spursin 94-88 numeroin ja samallahan kotijoukkue on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa! Itseasiassa Golden State Warriors on se joukkue, joka on viimeksi pystynyt Oklahoma City Thunderin voittamaan. Silloinkin ottelu päättyi hurjien vaiheiden jälkeen 116-115 lukemin Golden State Warriorsin eduksi. Lähtökohtaisesti Oklahoma City Thunder lähtee kotonaan otteluun suursuosikkina, sillä Golden State Warriors on tällä hetkellä umpisurkeassa pelivireessä. Edelliset viisi ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet käsittämättömästi vain yhden voiton.

Oklahoma City Thunder oli edellisellä kaudella Miami Heatin yksi päähaastajista eikä tilanne ole oikeastaan muuttunut tällä kaudella yhtään mihinkään! Oklahoma City Thunderille alkukausi oli hieman hankalaa aikaa, mutta tällä hetkellä kotijoukkuetta ei tunnu pysäyttävän mikään. Yksi selkeä syy on tietenkin se, että Oklahoma City Thunder on pysynyt terveenä. Tästäkään ottelusta kotijoukkueelta ei ole sivussa ketään. Edellisellä kierroksella San Antonio Spurs antoi kylläkin huippujoukkueena hyvän vastuksen Oklahoma City Thunderille, mutta lopulta viiden ottelun mittainen voittoputki senkuin jatkui kotijoukkueen osalta. Kevin Durant oli viimeksi kentän paras pistemies heitettyään 24 pistettä. Itseasiassa ottelussa kolme parasta pistemiestä olivat kotijoukkueen kokoonpanosta.

Golden State Warriors on joutunut pelaamaan kaksi edellistä otteluaan vieraissa ja muutenkin on selvää, että Golden State Warriors tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena. Nimenomaan kotonaan Golden State Warriors omaa kaikki mahdollisuudet esimerkiksi Oklahoma City Thunderin yllättämiseksi, mutta vieraissa pelatessa Golden State Warriors on huomattavasti haavoittuvaisempi. Edelliset kolme vierasottelua ovat tuottaneet Golden State Warriorsille vain yhden voiton. Vierasjoukkueen lopullinen kokoonpano on myös syytä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä, sillä muutamien pelaajien kohdalla tilanne on ilmeisesti vielä hieman auki. Lähtökohtaisesti Oklahoma lienee kotonaan Golden Statelle sen verran liikaa, että tasoituksellakin kotivoittoa uskaltaa vetokupongille lähteä tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas