Oklahoma City Thunder - Houston Rockets 30.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Houston matkustaa NBA:n huippukamppailussa Oklahoman vieraaksi.

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets, merkki yli 208,5 pistettä, kerroin 1,96 ComeOn
Oklahoma City Thunder – Houston Rockets, merkki yli 213,5 pistettä, kerroin 2,50 Unibet

ComeOnin kertoimet otteluun 1,51 | 2,54 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Oklahoma City Thunder sekä vastaan asettuva Houston Rockets. Tiedossa on kaiken kaikkiaan äärimmäisen jännittävä kohtaaminen kahden erinomaisen seuran välillä. Läntisessä konferenssissa Oklahoma City Thunder on tälläkin hetkellä ykkösenä, mutta se tuskin kenellekään tulee yllätyksenä. Edellisellä kierroksella Oklahoma City Thunder voitti Charlotte Bobcatsin 85-89 numeroin. Oklahoma City Thunder on pelannut muutaman edellisen ottelunsa vieraissa, mutta nyt paluu tapahtuu jälleen kotiyleisön eteen. Oklahoma City Thunder on kymmenestä edellisestä ottelustaan vain kahdessa jäänyt alle sadan tehdyn pisteen. Se kertoo paljon kotijoukkueen heittovoimasta. Kevin Durant sekä Russell Westbook ovat johdattaneet Oklahoma City Thunderin hurjaan menestykseen, sillä kaiken kaikkiaan kotijoukkue tähän mennessä on kärsinyt ainoastaan viisi tappiota. Toisaalta Russell Westbrook on tänään sivussa kotijoukkueen vahvuudesta.

Houston Rockets tulee antamaan suurella todennäköisyydellä Oklahoma City Thunderille erittäin hyvän vastuksen, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet peräti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Houston Rockets voitti New Orleans Pelicansin ilman sen suurempia ongelmia 107-98 numeroin. Dwight Howard oli tuossa ottelussa Houston Rocketsin sekä koko kentän paras pistemies reilulla parillakymmenellä pisteellään. Houston Rocketsin pelivireestä kertoo kokonaisuudessaan jotain se, että edellisessä vierasottelussa kaatui vaatimattomasti San Antonio Spurs. Tuo ottelu päättyi vieläpä lähes ylivoimaisella erolla Houston Rocketsin voittoon 98-111 lukemin. Houston Rockets ei materiaaliltaan ole Oklahoma City Thunderin tasoinen joukkue, mutta toisaalta vierasjoukkueen pelivire on tällä hetkellä sitä luokkaa, että mitä tahansa saattaa tapahtua tässä huippukamppailussa.

Oklahoma City Thunder hävisi edellisessä kotiottelussaan Toronto Raptorsille 98-104 numeroin ja se kertookin siitä, että Oklahoma City Thunder on myös kotonaan haavoitettavissa! Periaatteessa Oklahoma City Thunder lähtee kotonaan kamppailuun kuin kamppailuun ennakkosuosikkina, mutta toisaalta tässä kohteessa ei ole merkitystä sillä, että kumpiko tulee ottelun voittamaan. Keskitytään nyt ainoastaan siihen, että kamppailussa tehdään paljon koreja. Oklahoma City Thunderin sekä Houston Rocketsin väliset kohtaamiset ovat aikaisemmilla kerroilla olleet erittäin runsaskorisia, vaikka viime kerralla nähtiin hieman vähemmän koreja. Russell Wesbrookin poissaolo on suuri takaisku Oklahoma City Thunderille, mutta muuten kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole. Myös Houston Rocketsin sairaslista on tyhjenemään päin, sillä Greg Smith lienee erittäin pian vierasjoukkueen käytettävissä. Kaiken kaikkiaan erittäin vauhdikas kohtaaminen on varmasti tiedossa. Toivottavasti korisukka tässä kamppailussa heiluu ja kunnolla.

Veikkaussivut | Tuomas