Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies 16.5.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Oklahoma City Thunder kotonaan tiukan paikan edessä.

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies, merkki 1, kerroin 
Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies (+4 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertimet otteluun 1,57 | 2,44 

Koripallon NBA:n pudotuspelit jatkuvat ja Oklahoma City Thunder sekä Memphis Grizzlies iskevät yhteen ottelusarjassa viidennen kerran. Oklahoma City Thunder tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton, jotta Oklahoma City Thunder voisi vielä elätellä toiveita mahdollisesta jatkoonpääsystä. Oklahoma on huippulaadukkaalla materiaalilla liikenteessä, mutta Memphis Grizzlies on pelannut loistavat pudotuspelit ja toisekseen Westbrookin poissaolo on näkynyt Oklahoman peliesityksissä.

Oklahoma City Thunder hävisi viimeksi jatkoajalla Memphis Grizzliesille, joten Oklahoma on nyt kotonaan varmasti erittäin ärsytetty,- sekä näyttöhaluinen! Kyseinen otteluhan oli erittäin tasainen ja tiukka, se päättyi lopulta joka tapauksessa kuitenkin 103-97 numeroin Memphis Grizzliesin voittoon. Voitto olisi vierasjoukkueelle tehnyt koko ottelusarjalle varmasti erittäin hyvää, mutta näin tällä kertaa. Memphis Grizzlies tunnetaan kotiriippuvaisena joukkueena, sillä Memphishän kerää voittonsa nimenomaan kotiotteluistaan. Vieraissa onkin sitten vaikeampaa.

Materiaalin puolesta Oklahoma City Thunder tulee kotonaan olemaan ehdottomasti selvähkön suosikin asemassa. Eihän sota yhtä kaipaa, mutta onhan Westbrookin poissaolo ollut Oklahomalle suuri miinus. Joka tapauksessa ottelusarja jatkunee edelleen tämän ottelun jälkeen.

Veikkaussivut | Tuomas