Oklahoma City Thunder - New York Knicks 9.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Onko Oklahoma kotonaan vieläkään yllätettävissä?

Oklahoma City Thunder – New York Knicks (+9,5 pistettä), merkki 1, kerroin 1,93 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,18 | 4,94 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, New York Knicks matkustaa Oklahoma City Thunderin vieraaksi. Loistavaan katseluaikaan suomalaisittain tiedossa on kaksi kamppailua maailman kovimmista koripalloliigasta. Lähtökohtaisesti Oklahoma City Thunder on varmasti tänään erittäin näyttöhaluinen, sillä edellisellä kierroksella Orlando Magic nappasi komean yllätyksen voittamalla Oklahoma City Thunderin 103-102 numeroin. Oklahoma City Thunder on taidoiltaan NBA:n mittakaavassa toiseksi laadukkain joukkue heti Miami Heatin jälkeen, joten New York Knicks ei ole millään mittarilla katsottuna Oklahoma City Thunderin tasoinen joukkue. New York Knicks on kärsinyt muutenkin jatkuvista loukkaantumisista, joten poissaolot ovat sotkeneet selkeästi vierasjoukkueen tekemistä.

New York Knicks voitti edellisellä kierroksella Denver Nuggetsin 117-90 numeroin ja tuota voittoa voidaankin pitää New York Knicksille komeana suorituksena. Mitään ei missään tapauksessa voida lähteä vierasjoukkueelta pois ottamaan, mutta valitettavasti tässä ottelussa Oklahoma City Thunder tulee kaikilla mittareilla katsottuna olemaan täysin erilainen vastustaja. Denver Nuggets pystyi itseasiassa oikeastaan vain hieman yli ensimmäisen neljänneksen ajan pysymään New York Knicksin kyydissä, joten siinä mielessä New York Knicksin selkeä voitto oli jossain määrin myös Denver Nuggetsin huonoutta. Vihjeen alussa kerrottiin, että New York Knicks on jatkuvasti kärsinyt loukkaantumisista ja valitettavasti loukkaantumisia edelleen vierasjoukkueelta löytyy. Kenyon Martin sekä Andrea Bargnani ovat varmuudella sivussa New York Knicksin vahvuudesta.

Oklahoma City Thunder on kotonaan saalistanut vaatimattomasti kahdeksan voittoa putkeen, sillä edellisen kerran Oklahoma City Thunder on hävinnyt kotonaan tammikuun kolmantena päivänä Brooklyn Netsille 93-95 lukemin. Oklahoma City Thunderin vahvuus juuri kotiotteluiden osalta löytyy huikeista yksilöistä, sillä kotijoukkueen tasoisia huikeita yksilöitä ei muilta joukkueilta Miami Heatia lukuunottamatta löydy. Russell Westbrook on ollut sivussa Oklahoma City Thunderin vahvuudesta, mutta ratkaisuvoimaa kotijoukkueelta löytyy huomattavasti enemmän kuin New York Knicksin materiaalista. Kevin Durant on juuri yksi sellainen pelaaja, joka yksinkin pystyy Oklahoma City Thunderia kannattelemaan. Samanlaisia pelaajia ei löydy New York Knicksin ryhmästä. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt neljä kertaa Oklahoma City Thunderin eduksi. Kotivoittoa on tälläkin kerralla syytä vetokupongille lähteä tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas