VIDEO: Oleg Znarok joutumassa toimitsijakieltoon?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kisaisäntien päävalmentaja on jälleen joutunut ongelmiin.

Jääkiekon MM-kisoissa neljän joukkoon pelannut Venäjä kohtaa tänään Suomen. Oman mausteensa kamppailuun tuo se, että punaisten päävalmentaja Oleg Znarok on joutunut, ei todennäköisesti viimeistä kertaa, ongelmiin käytöksensä takia.

Venäjä voitti puolivälierissä erinomaiset MM-kisat pelanneen Saksan ja tuon voiton jälkeen Znarok antoi oudon vastauksen venäläistoimittaja Igor Larinin kysymykseen.

Larinin kysymys koski Znarokin saksalaisuutta. Päävalmentaja sai vuonna 2003 myös Saksan kansalaisuuden, sillä hän oli pelannut paljon Saksassa. Znarok ei pitänyt kysymyksestä, vaan vastasi:

– Harmi, etten kuristanut sinua aikoinaan kuoliaaksi, Znarok totesi.

Znarokin ja Larinin on kerrottu tulleen todella huonosti toimeen toistensa kanssa. Larin on entinen Venäjän maajoukkueen toimittaja, joka työskenteli pari vuotta Znarokin alaisuudessa.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF selvittää seuraavien tuntien aikana sen, että onko Znarok syyllistynyt tekoon, joka mahdollistaisi hänelle toimitsijakiellon alkuillan kamppailuun.

– Tutkimme Znarokin käytöksen, viestintävastaava Adam Steiss totesi uutistoimisto Tassille.

Znarok oli toimitsijakiellossa MM-finaalissa 2014, kun hän oli tehnyt semifinaalissa kurkku poikki -eleen Ruotsin valmentajalle. Siitä huolimatta hän ei noudattanut sääntöjä, vaan kommunikoi vaihtoaitioon radiopuhelimella.

Katso videolta Venäjän edellisen ottelun parhaat palat:

 

MM-kisoissa pelataan lauantaina siis molemmat semifinaaliottelut. Illan jälkimmäisessä välienselvittelyssä Kanada on suuri ennakkosuosikki pelaamaan itsensä loppuotteluun. Heidän vastustajana toimii USA.

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tämän viikon sunnuntaina finaaliottelun jälkeen.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
VIDEO: NHL-seura sopimukseen Martin Réwayn kanssa
VIDEO: Ruotsissa kiehuu – päävalmentaja haukuttiin pystyyn!

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa