VIDEO: Oleg Znarokille huippusopimus KHL:ään

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 06/01/2016
Jaa tämä...

Pietarilaisseura vahvistuu persoonallisella päävalmentajalla.

Jääkiekon KHL:ssä pelaava SKA Pietari tiedotti tänään, että Oleg Znarok siirtyy toissakauden mestarijoukkueen päävalmentajaksi kaksivuotisella sopimuksella. Sen lisäksi hän jatkaa myös Venäjän maajoukkueen käskijänä.

Roman Rotenberg vaikuttaa paitsi SKA Pietarin myös Venäjän jääkiekkoliiton johdossa ja Iltalehti kertoo, että heidän tietojen mukaan juuri Rotenberg oli halukas saamaan Znarokin myös pietarilaisseuran vahvuuteen.

Aikaisemmin Znarok on valmentanut KHL:ssä Moskovan Dynamon aina sarjan mestaruuteen saakka. Viime kuussa hän epäonnistui Venäjän maajoukkueen päävalmentajan tehtävissä, sillä maa jäi kotikisoissaan pronssille. Mitalisijoituksesta huolimatta mestaruus oli ainoa Znarokin ja koko joukkueen tavoite.

Viime kaudella SKA Pietari antoi potkut Andrei Nazaroville, jonka korvasi loppukauden ajan Sergei Zubov. Hän ei jatka pietarilaisseuran vahvuudessa, vaan mies siirtyy muiden haasteiden pariin.

SKA Pietarin ykkösmaalivahdin Mikko Koskisen kanssa seurassa jatkaa maalivahtivalmentaja Marko Torenius.

 

NHL-kaukaloissa pelataan Suomen aikaa ensi yönä finaalisarjan toinen kohtaaminen, kun San Jose Sharks matkustaa Pittsburgh Penguinsin vieraaksi. Joukkueiden ensimmäinen kamppailu päättyi Pingviinien voittoon.

Peliyhtiö Betsson on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Pikkuleijonien kultasankari Pohjois-Amerikkaan
VIDEO: SM-liigan tähtipelaaja siirtyy ulkomaille

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa