Oletko kuullut ennen näistä jääkiekkoilijoista?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Veikkaussivut.com julkaisi viime viikonloppuna jutun, joka käsitteli outoja, hölmöjä ja todella naurattavia jääkiekkojoukkueiden nimiä. Jutun hyvän vastaanoton vuoksi toimitus päätti jatkaa samalla linjalla, ja ottaa käsittelyyn joukkueiden sijaan henkilökohtaiset asiat. Tässä TOP 10 lista cooleimmista, hauskimmista ja mainitsemisen arvoisista pelaajien nimistä NHL:ssä.

Yutaka Fukufuji

Yutaka Fukufuji.jpg

Aloitetaan kevyesti. Ei tarvitse olla kummoinen englannin kielentuntija löytääkseen Yutaka Fukufujin sukunimestä kombinaation Fuk-U-Fuji. Tämä japanilainen jääkiekkoilija teki tammikuussa 2007 historiaa debytoidessaan Los Angeles Kings paidassa historian ensimmäisenä japanilaisena NHL-kiekkoilijana.

Pär Djoos

Ruotsalainen Pär Djoos aiheutti aikoinaan huvittuneita ilmeitä rapakon takana. Miehen nimen oikea lausumismuoto englanniksi on pear juice eli päärynämehu. Mies kokeili siipiään vajaan sadan ottelun verran NHL:ssä Detroitissa sekä New York Rangersissa. 

Miroslav Satan

9 miroslav satan - funny hockey names 25 best of all time

Tämän näki varmasti jokainen jo kilometrien päästä. Totta kai itse saatana on mukana tällä listalla, eikä hän kaipaa esittelyjä sen enempää.

Grant Clitsome

7 grant clitsome - funny hockey names 25 best of all time

Naisilla voi olla tietyt odotusarvot miestä kohtaan joka kantaa sukunimessään sanaa klitoris (clit) ? Tämä 31 – vuotias puolustaja edustaa tälläkin hetkellä Winnipeg Jetsiä.

Jarome Iginla

4-jarome-iginla-funny-hockey-names-25-best-of-all-time

Pelkästään nimessä Jarome Iginla ei ole varsinaisesti mitään hauskaa. Mutta hänen todellinen koko ristimäni Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla, on jotain, mitä ei ihan joka päivää tapaa. Tarvittaisiin myös melko suurikokoinen pelipaita kyseisen nimen painattamista varten.

Dick Duff

Lyhyt, ytimekäs ja tyly. Dick Duff. Mies voitti urallaan peräti kuusi Stanley Cupia.

Frank McCool

Voiko olla viileämpää nimeä? Frank McCool kuulostaa juuri sellaiselta kaverilta, jonka haluaisi omaksi parhaaksi kaverikseen. Vuoden 1945 Calder Trophy voittaja oli melko viileä maalivahti pelatessaan aikoinaan ilman maskia Toronto Maple Leafin maalinsuulla.

Karl Dykhuis

Äkkiseltään vilkaistuna tässä entisen Montreal Canadiens pelaajan nimessä ei ole mitään kovin erikoista. Mutta kun kysytään hollantilaisilta, miten Karlin sukunimi kuuluu lausua, niin se kääntyy muotoon dick-hoose joka tietenkin kuulostaa tietenkin aivan samalta kuin dick house. Noh, hollannissa nämä talot tunnetaan. Mies on muuten voittanut NHL-uransa jälkeen myös yhden Hollanin kiekkomestaruuden.

Lonny Bohonos

Joskus jääkiekkopeliä jossa mennään päästä päähän, voidaan kutsua havaiji-kiekoksi. Lonny Bohonos olisi ainakin nimensä perusteella kuin luotu pelaamaan havaiji-lätkää.

Robin Big Snake

Tämä nimi, jos joku on ihan käsittämätön. Robin Big Snake kuulostaa lähinnä B-luokan showpainijalta tai pornotähdeltä. Mutta Eliteprospectin tietojen mukaan sekä Robin että hänen veljensä Caitlin Big Snake ovat todella yrittäneet luoda jääkiekkouraa Pohjois-Amerikan alasarjoissa.

Harry Dick

Taas mennään ala päähän, mutta minkä sille voi, että se naurattaa. Harry Dick eli karvainen…, pelasi vain 12 ottelua NHL-urallaan, hänen vanhempiensa ansioista miehen nimi kuitenkin muistetaan ikuisesti osana maailman tunnetuimman jääkiekkosarjan historiaa.

Lue myös:

SCRIVENS, VERSTEEG JA MCFARLAND JATKAVAT URAANSA EUROOPPALAISISSA KIEKKOKAUKALOISSA

MASSIMILIANO ALLEGRI: ”EN HALUA PUHUA POGBASTA”

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa