VIDEO: Jokereille huonoja uutisia - Oliver Lauridsen sivussa useita viikkoja

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Tanskalaispuolustaja on sivussa useita viikkoja.

Tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsen on KHL-joukkue Jokereiden kokoonpanosta loukkaantumisen takia sivussa neljästä kuuteen viikkoa. Jokerit kertoo asiasta tiedotteessa. Helsinkisseura ei ole kuitenkaan maininnut, että minkälaisesta vammasta Lauridsen kärsii.

Lauridsen on kuulunut alkukaudella Jokerien kärkipuolustajien joukkoon. Tanskalainen on pelannut ottelua kohden reippaat 18 minuuttia. Lauridsen on tehnyt tähän mennessä tehot 2+1=3, ja hänen plusmiinus-lukemansa on +4.

Lauridsen on NHL-seura Philadelphia Flyersin 196. varaus vuodelta 2009. Viime kaudella tanskalainen pelasi Ruotsin pääsarjaa Frölundassa. Pelejä maailman kovimmassa kiekkosarjassa hänellä on alla 16 kappaletta.

Jokereiden hyökkäysosastoltakin kuuluu huonoja uutisia, sillä Jesse Joensuu on edelleen loukkaantuneena. Hän palannee kaukaloon syys-lokakuun vaihteessa. Alkukaudella Joensuu on pelannut kaksi peliä saalistaen yhden maalin.

Jokerit pelaa tänään kotonaan itäisen konferenssin jumboseura Novokuznetskia vastaan. Sivussa tämän illan ottelusta ovat puolustajista Rasmus Rissanen, Lauridsen sekä Kiekko-Vantaan riveissä pelaava Juho Rautanen. Lepovuorossa hyökkääjistä on Marko Anttila.

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Accuscore ei lupaile paljoa Suomelle – Leijonilla ohuet saumat voittoon
VIDEO: Ruotsi jätti Leijonat nollille Torontossa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa