VIDEO: Olli Jokisen uusi hiuskuontalo herättää hilpeyttä NHL:ssä! - "Kuin Undertaker!"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2014
Jaa tämä...

Olli Jokinen varustettuna pitkillä hiuksilla voi olla outo näky…

Päälliköiden päällikkö Olli Jokinen tuli kiekkomaailmalle tutuksi kaljulla tyylillään. Viime vuosina suomalaishyökkääjä alkoi kuitenkin hiljalleen kasvattamaan lettiään, ja Sotshin olympialaisten aikaan miehellä paistoikin kypärän alta jo hyvin tuuhea pehko.

Nyt homma on kuitenkin mennyt jo aivan uusiin sfääreihin.

[ Veikkaushuone tarjoaa mahdollisuuden kokeilla vedonlyöntiä riskittömästi! Käy nappaamassa Veikkaushuoneelle 10€ riskitön veto tästä linkistä! ]

Jokisen hiuskuontalo aiheuttikin hauskaa pohdintaa hänen edustamansa Nashville Predatorsin sekä Dallas Starsin kohtaamisessa torstaiyönä Suomen aikaa.

– Jokinen on ollut vaikeuksissa hyökkäyspäässä, mutta hänellä ei ole ollut vaikeuksia pysyä kokoonpanossa, sillä hän pelaa joka ilta hyvin paljon. Ja hänellä ei tosiaankaan ole vaikeuksia hiuspuolella, ottelun kommentaattori runoili kesken matsin Jokisen ollessa kuvissa.

Tämän jälkeen lähetyksessä nähtiinkin eeppistä hidastuskuvaa Jokisen alkulämmittelyistä, kun mies painoi menemään jäällä ilman kypärää tukka hulmuten. Kuosissa oleva letti saikin TV-kommentaattorin tekemään Jokisesta melkoisen vertauksen legendaariseen showpainija Undertakeriin.

– Lämmittelyn aikaan hikisenä letti on kuin Undertakerilla. Herranjestas sentään, tämä on hiusten huolittelua parhaimmillaan, hehkutti toimittaja.

Katso hauska video tästä!

On siinä kieltämättä jotain samaa… (Kuva Undertakerista)

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut