Olympiajääkiekon selostajat - Oskari Saari ja J-P Jalo

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Vuoden 2018 talviolympialaiset mitellän Etelä-Koreassa Pyeongchangin kaupungissa. Suomalaisittain yksi mielenkiintoisimmista lajeista on tietenkin jääkiekko.

Valitettavasti vuoden 2018 kisoissa ei nähdä näillä näkymin maailman parhaita kiekkoilijoita NHL:n päätöksen vuoksi. Sen sijaan lätkän selostuskopeissa nähdään sitäkin kovempi kattaus, kun kisojen televisio-oikeudet omistava Discovery Networks Finland on julkaissut jääkiekko-otteluiden selostajina toimivan duon: Oskari Saari ja J-P Jalo.

Oskari Saari tunnetaan paremmin kymmenvuotisesta rupeamastaan F1-selostajana ja maikkarin urheilu-uutisten lukijana. Onkin mielenkiintoista nähdä meneekö mieheltä sekaisin lähetyksissä varikkokäynnist ja aikalisät.

J-P Jalo sen sijaan on toiminut jo kolmevuosikymmentä selostajana ja hänelle on tuttu jokainen maailman urheilutapahtuma. Jääkiekkopuolella Jalo on selostanut muun muassa vuoden 2004 World Cupin sekä useat jääkiekon maailmanmestaruuskisat. Tästä syystä onkin hieman ihmeltävä miksi Discoveryn tiedotteen mukaan nimenomaan Oskari Saari kantaa vastuun kaikista ilmaiskanavilta nähtävistä Suomen otteluista, Jalon selostaessa loput Eurosportin puolella.

Yhtiö tiedottaa myöhemmin kisojen lähestyessä muiden selostajiensa nimet ja asiantuntijat. Discovery omistaa Euroopassa olympialaisten esitysoikeudet vuodet 2018 – 2024

Lue myös:

VIDEO: JOUKKUEKAVERI LAHJOITTI VAHINGOSSA ÖZILIN ”KADONNUT HENKILÖ”-KERÄYKSEEN

BRASILIALAINEN LINJATUOMARI RÄJÄYTTI INTERNETIN

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa