Olympiakos - Anadolu Efes 10.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/10/2013
Jaa tämä...

Avaako Olympiakos urakkansa puolivälierissä voitolla?

Olympiakos – Anadolu Efes, merkki 2, kerroin 
Olympiakos – Anadolu Efes (+6,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,30 | 3,60 

Koripallon Euroliigan puolivälieriä, erittäin mielenkiintoinen ottelusarja kreikkalaisen Olympiakoksen sekä turkkilaisen Anadolu Efeksen välillä käynnistyy tänään. Olympiakos voitti jatkolohkon päätösottelussaan Khimkyn 79-70 numeroin, Anadolu Efes puolestaan hävisi melko turhassa ottelussa 86-66 lukemin Real Madridia vastaan. Tässä ottelusarjassa ei mielestäni ole juurikaan minkäänlaista ennakkosuosikkia ja muutenkin kyseessä on erittäin tasainen kaksikko! Olympiakos toki tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta en silti arvioisi Olympiakosta ihan näin suureksi suosikiksi.

Näissä otteluissa erot ovat aina hyvin pieniä ja kun panokset ovat korkealla, se vain lisää erittäin tasaisen ottelun todennäköisyyttä! Tosiaan Anadolu Efeksen edellisestä Euroliigan ottelusta ei kannata tehdä mitään sen suurempia johtopäätöksiä. Real Madrid oli kotonaan toki selkeästi turkkilaisia parempi, mutta onhan Olympiakoksen kohtaaminen nyt turkkilaisille huomattavasti parempi kuin esimerkiksi Real Madridin kohtaaminen.

Anadolu Efes on hieno yllätysvalinta vetokupongille! Otteluhan esitetään suorana lähetyksenä Nelonen Prolla, joten mikäli kanava vain löytyy, ottelu kannattaa ilman muuta katsoa. Hyvinkin Anadolu Efes saattaa voiton tästä napata.

Veikkaussivut | Tuomas