Olympiakos - Anderlecht 10.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Käyttääkö Olympiakos unelmatilaisuutensa lohkon kakkospaikan suhteen?

Olympiakos – Anderlecht (+1), merkki 1, kerroin 1,92 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,33 | 5,50 | 8,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Belgialainen Anderlecht matkustaa Kreikkaan Olympiakoksen vieraaksi. Anderlechtin tehtävä tässä vaiheessa on enään kiusanteko ”isommilleen”, sillä Anderlechtillä ei ole enään mahdollisuuksia taistella jatkopaikasta. Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tuttuun tapaan tänään kahdeksan ottelua. Kaikki tekijät viittaavat tässä ottelussa Olympiakoksen voittoon, sillä kreikkalaisryhmällä on tänään enemmän kuin upea mahdollisuus ottaa hieman etumatkaa kolmantena olevaan Benficaan. Olympiakos lähtee tähän otteluun suursuosikkina, sillä kymmenen edellistä kotiottelua ovat Olympiakokselle tuottaneet vaatimattomasti yhdeksän voittoa. Viidestä edellisestä kotiottelustaan peräti neljässä Olympiakos on pitänyt vastustajansa kokonaan maaleitta.

Anderlecht on Belgian liigassa pelannut tälläkin kaudella hyvin, mutta valitettavasti Mestarien liigassa Anderlechtillä ei ole ollut minkäänlaisia mahdollisuuksia! Belgian liigassa Anderlecht on pelannut kahdeksantoista ottelua ja niistä Anderlecht on pystynyt voittamaan kaksitoista ottelua. Sinänsä se on hieno suoritus, mutta niistä voitoista on turhaa tehdä Mestarien liigan suhteen minkäänlaisia johtopäätöksiä. Anderlecht on ollut Belgian liigassa vierasotteluiden osalta yllättävän epätasainen, sillä kahdeksan vierasottelua ovat tuottaneet Anderlechtille jo kolme tappiota. Se on Anderlechtin tasoiselle joukkueelle Belgian liigassa heikko suoritus. Tänään Anderlecht voi sinänsä antaa peliaikaa vähemmän sitä saaneille, sillä Anderlechtilla ei ole mahdollisuuksia taistella enään edes lohkon kolmannesta sijasta.

Olympiakos voitti viime kotiottelussaan Mestarien liigan kamppailussa Benfican 1-0 maalein ja tuo voitto saattaa kantaa Olympiakosta vielä hyvinkin pitkälle. Olympiakosta vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa ja myös tässä ottelussa Anderlecht tulee sen varmuudella huomaamaan. Anderlecht pystyy kylläkin pelaamaan paineitta, mutta toisaalta minkälainen on vierasjoukkueen motivaatio? Normaalisti motivaatio olisi varmasti vierasjoukkueella kunnossa, mutta kuitenkaan belgialaisten jatkopaikkatoiveet eivät ole enään elossa. Olympiakos taisteli viimeksi PSG:n vieraana Ranskassa erittäin hyvin, joten se on antanut varmasti paljon itseluottamusta kreikkalaisille jatkoa ajatellen. Maalin tasoituksellakin on syytä harkita Olympiakosta vetokupongille mukaan. Olympiakoksen on tänään voitettava tai muussa tapauksessa Benfica pian varastaa lohkon kakkospaikan itselleen. Siinä tapauksessa Olympiakos saa syyttää vain ja ainoastaan itseään.

Veikkaussivut | Tuomas