Olympiakos - Barcelona 16.1.2014 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Olympiakos isännöi Barcelonaa Euroliigan huippukamppailussa.

Olympiakos – Barcelona, merkki 2, kerroin 2,45 Nordicbet
Olympiakos – Barcelona (+3,5 pistettä), merkki 2, kerroin 1,90 Bet365

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,55 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon Euroliigassa pelataan tänään kolmen ottelun kierros, Kreikassa yhteen iskevät Olympiakos sekä Espanjasta vieraaksi saapuva Barcelona. Kyseessä on käytännössä kahden mestarisuosikin välinen kohtaaminen. Perustasoltaan Barcelona on joukkueista aavistuksen laadukkaampi, mutta Olympiakoksen kotietu on merkittävässä roolissa. Näin selkeäksi ennakkosuosikiksi Olympiakosta ei kuitenkaan pysty asettamaan. Olympiakos on kylläkin tottunut kotonaan voittamaan illasta toiseen, mutta tänään vastustajan taso tulee olemaan todella korkeaa luokkaa. Olympiakoksen edellinen Euroliigan ottelu oli todella hälyyttävää katsottavaa, sillä Armani Milano murskasi kreikkalaiset Italiassa peräti 85-51 numeroin. Tuosta ottelusta Olympiakokselle ei jäänyt mitään käteen.

Barcelona voitti Espanjan liigassa viimeksi Murcian 96-63 numeroin. Tuossa ottelussa Barcelonan heittopeli oli erittäin hienossa kunnossa. Tänään Barcelonan vastustajan taso tulee olemaan luonnollisesti toista luokkaa, mutta tuon ottelun perusteella vierasjoukkueella on tänään erinomainen mahdollisuus voiton nappaamiseksi. Barcelonallahan on Euroliigan jatkovaiheesta alla kahdesta ottelusta kaksi voittoa, joten siinä mielessä vierasjoukkue pääsee tähän otteluun ilman valtavia paineita. Kaikki paineethan ovat tässä ottelussa Olympiakoksella, sillä kotijoukkueella on alla kahdesta Euroliigan jatkokamppailusta yksi voitto. Käytännössä Olympiakoksella ei olisi tänään varaa hävitä tai muussa tapauksessa homma saattaisi lähteä täysin väärille raiteille.

Olympiakoksen sekä Barcelonan välisessä kohtaamisessa haetaan varmasti jo asetelmia tulevia otteluita varten, sillä niin Olympiakoksella kuin espanjalaisvierailla ovat mahdollisuudet tosissaan taistella jopa Euroliigan mestaruudesta. Olympiakos on viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa, mutta niiden perusteella on turhaa tehdä kuitenkaan suuria johtopäätöksiä. Barcelona matkustaa kaiken kaikkiaan hyvästä tilanteesta Olympiakoksen vieraaksi, sillä kuitenkin kaksi voittoa Euroliigan jatkovaiheessa on tässä kohdassa merkittävässä roolissa. Barcelonahan on ollut aikaisemmilla kerroilla muutenkin Olympiakokselle vaikea vastustaja. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta voitto on neljä kertaa mennyt espanjalaisten eduksi. Barcelona nostetaan myös tällä kerralla ehdottomasti vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas